Videón, ahogy egy idős ukrán házaspár kizavar az udvaráról három állig felfegyverzett orosz katonát

2022. március 12. 10:57

Az ukrán házaspár kivívta az internet tiszteletét és rajongását.

2022. március 12. 10:57
null

A kijevi amerikai nagykövetség által terjedt el a videó az interneten, amelyen az látható, hogy három orosz katona betöri egy birtok kapuját, majd behatolnak. A videófelvétel ekkor átvált egy másik kameraszögre, ahol azt látni, hogy az állig felfegyverzett katonák felé egy idős ukrán házaspár sétál. A felvételen hallani, ahogy a két fél hangosan veszekedik egymással, még annak ellenére is, hogy egy lövés is eldördül.

A verbális adok-kapok után látható, ahogy az orosz katonák végül megfordulnak, a házaspár kitessékeli őket a birtokról, majd visszazárják a kaput. Ukrán sajtóbeszámolók szerint az eset Mikolajiv mellett történt.  

Nyitókép: YouTube

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunyadi vasökle
2022. március 13. 12:51
Lehet, hogy igy volt, lehet hogy nem. De ha igy volt, akkor ez bizonyiték arra, hogy az oroszok a civilekkel szemben semmilyen eröszakot nem alkalmaznak. Akkor minek a nyávogás, kedves NATO? Van-e ilyen videó arról, amikor a zusa az 1945 óta elkövetett 40 rablóhadjáratában ilyen békésen kisétált a civilek magántulajdonjaiból? (pl. az 500'000 legyilkolt iraki gyerek, akinek halála "megérte" a zusa kis kiruccanását Irakba) https://www.youtube.com/watch?v=omnskeu-puE
Gyuri05
2022. március 13. 00:14
Biztosan, az unokáik voltak
pusztaie
2022. március 12. 21:36
Ezt a nagy kamut..Szerintem Zelenszkíj színész társai voltak a urkajnai cirkuszból..
1000bocs
2022. március 12. 19:56
Ugye az van, hogy a gonosz Putyinvezér hordái állítólag a menekülfolyosókat lövik, MErt CIVILEKET AKARNAK ÖLNI. Mert Putyin elvesztette az eszét. Ehhez képest az ukránok nem győzik felpakolni a netre a videókat arról, hogy a civilek megállítják a tankokat, kiabálnak a katonákkal, és semmi bajuk nem esik. Rohadt furcsa háború ez gyerekek. az oroszoknak az lenne az érdeke, ha a civilek mind elhagynák a városokat, amiket utána meg lehet tüzérséggel puhítani és kevés áldozattal utána bevonulni. Ehhez képest állítólag ők lövik a civileket és azok ezért nem tudják elhagyni a városokat. Zelenszkij érdeke pedig az, hogy minél több civil legyen a városokban, lehetőleg katonai célpontokhoz is közel, ezért minden katonákra mért csapás civil áldozatokkal járjon amiket utána el lehet adni a nyugatnak mint bizonyítékot az oroszok embertelenségére. És az oroszok állítólag lövik a civileket, szándékosan, miközben semmi okuk nincs rá. Sőt. Ahogy a mellékelt videón is látszik, kifejezetten parancsuk van rá hogy ne tegyék. Mindezt könnyű belátni. Az nem kérdés, hogy az ukrán már megint hazudik. Engem nem is ez háborít fel. HANEM AZ, KEDVES HÜLYEBALOS KOMMENTELŐK, HOGY HA NEM AZ OROSZOK, AKKOR KIK LÖVIK A CIVIL MENEKÜLŐKET HOGY AZOK NE TUDJÁK ELHAGYNI A VÁROSOKAT? Mert az oroszok nem lőnek, ezt húszmillió videó bizonyítja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!