„Az oroszok alapvetően jó emberek” – megszólalt a háborúval kapcsolatban Terence Hill

2022. március 24. 10:36

A legendás színész szerint az orosz nép is szenved a Putyin által elindított háborútól.

2022. március 24. 10:36
null

A Magyarországon is rendkívül népszerű színész,Terence Hill is megszólalt az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban. A 82 éves olasz filmsztár  a TV Sorrisi e Canzoni olasz magazinnak adott egy hosszabb interjút, amelyből kiderül: ő is a békére vágyik, mint mások.

De azt hadd mondjam el, az oroszok alapvetően jó emberek. Akkor tapasztaltam ezt meg, mikor sok évvel ezelőtt, már bőven a berlini fal leomlása után ellátogattam egy orosz filmfesztiválra. Vetítették Az ördög jobb és bal keze című filmemet, amit jól ismertek a csempészett VHS-kazetták miatt. Én azt mondom, az orosz nép szenved a Putyin által indított háborútól. Ő már a tanácsadóitól is egyre jobban elszigetelődik. Ez aggaszt a legjobban, mert egy olyan ember, aki már egyáltalán nem gondolkodik, valódi veszélyt jelent ”– fogalmazott a színész, aki jelenleg Malibuban él, ellátogatott ugyanis hosszabb időre a fiához és annak családjához. 

Nyitókép: Ördög jobb és bal keze, You Tube

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vitéz János
2022. március 24. 21:40
Nem tudom, merre jártál az utóbbi egy évben. Szerintem zárkózz fel infóban. Az bizony nem úgy volt, hogy Putyin egyik reggel felkelt, kemény tojást reggelizett és eldöntötte, támadást indít Ukrajna ellen.
Kivűlálló
2022. március 24. 17:19
valahogy van egy diszkrét bája annak, amikor kotnyeles színészek akarnak véleményt alkotni a nyilvánosság előtt olyan dolgokról, amihez sík hülyék! Kedvelem a filmjeit ennek a félnótásnak (mint ahogy a másik idióta Schwarzenegerét is...), de hol voltak akkor, amikor a "végbélzáróizom problémás" Biden, meg az elődjei Obama majom és ifjabbik kretén Bush tette ugyan ezt...? Nem az a baj, hogy valaki felszólal egy háború ellen...! Az a baj, mikor erősen megmutatkozik náluk ezen a téren (is) a kétszínűség!
Box Hill
2022. március 24. 16:23
"1942 októberére már 193 NKVD feltartóztató különítmény működött az összes fronton. Grigoríj Falkovszkíj, egykori vöröskatona, emlékezett így 2008-ban barátjára, Naum Suszterre, a kurszki harcok elején, 1943 júliusában: 'A zagradotrjad a hátunk mögött állomásozott. Néhány katona csak kirohant az első vonalbeli árkaiból, amelyek éppen megsemmisültek, megpróbálván menekülni a német páncélosoktól, és felénk futottak. Barátom, Naum Suszter is közöttük volt. Egyenesen egy hadnagy felé futott, aki a zagradotjrad, a feltartóztató különítmény tagja volt. Amikor Naum csak három méterre volt tőle, a hadnagy közvetlen közelről lelőtte, egyenesen Naum homloka közepébe célozva. Azonnal meghalt. Ez a gazember a barátomat megölte.'" "Egy másik túlélője a Vörös Hadsereg Nyugati Frontjának így emlékezett: 'Ezek mindenkit lelőttek, akinek nem volt különleges engedélye a frontvonal elhagyására és néha még azt is lelőtték, akinek volt engedélye, de nem volt ideje azt elővenni.'" Forrás: Vadim J. Birstein: SMERSH, Stalin's Secret Weapon (Szmers, Sztálin titkos fegyvere) Biteback Publishing, 2011, 133-134.old. Nagyon jó emberek, na.
KBA98
2022. március 24. 15:52
Ergo nem a Szovjetunióról beszélünk, hanem a születetten hívő orosz emberekről, akik most persona non grata lettek egy elmebeteg táncos és egy nagyon erős politikus vitája miatt, amit tulajdonképpen az USA provokált ki. Amikor az USA - nem megválasztott elnöke - a világ ura akar lenni, amikor az LMBTQ agymenés megy, amikor a magyar árulók élet-halál harcukat vívják miért nem lehetünk biztonságban? Miért kell minden barom agymenését követni. Lengyel felmenőimet most szégyellni fogom, mert nem igaz, hogy mit művel Lengyelország! A hihetetlen nagy múltú szlováki dettó. Miért basztatják Oroszországot. Amikor Amerika percenként háborúzott valahol, akkor miért nem alkalmaztak büntető eljárásokat? Undorító, amit művelnek, a németekről már nem is beszélve!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!