Az EU szerint nem szabad diszkriminálni az oltást elutasítókat

2021. január 20. 08:20

A megosztottság miatt gyors döntés nem várható az oltási igazolás kérdésében.

2021. január 20. 08:20
null

Megkezdődött a felkészülés a korona-útlevelek kidolgozására az Európai Unióban – számol be az Euronews. Görögország és Portugália is azt szeretné, ha az oltási igazolványok segítségével újra gördülékeny lenne a nemzetközi utazás és beindulhatna a turizmus. A bizottság azonban arra figyelmeztet, semmiképpen nem szabad diszkriminálni azokat, akik elutasítják az oltást. Ők valószínűleg továbbra is teszteléssel, illetve karanténnal utazhatnak majd.

Az uniós vezetők a csütörtökön tárgyalnak majd az ügyről. A megosztottság miatt azonban gyors döntés nem várható az oltási igazolás kérdésében.

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2021. január 20. 19:57
Segítünk az EU-nevű Európa-ellenes bűnbandának: - oltás nélkül otthon maradsz a lakásodban! - oltás nélkül nem jössz Magyaroszágra - oltás nélkül nem ülsz repülőre
VeJoLa
2021. január 20. 16:19
Az EU a jogállamisági kekeckedése helyett jobb lenne, ha a (jog)állampolgárai jólétével törődne, pláne, hogy magához ragadta a jogot, hogy eldöntse, kinek a termékével engedi könnyen megsérteni a testüket.
VeJoLa
2021. január 20. 14:36
BE KÉNE FEJEZNI A PÁNIKKELTÉST! Az nyugati ellenzékiek belpolitikai okokkal magyarázzák a radikális korlátozó intézkedéseket!
istvanpeter
2021. január 20. 11:36
De pontosan tudni kell, hogy ki nem oltatta be magát, mert ha túl sokan vannak ilyenek, akkor a vírus örökké velünk marad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!