Clooney: Trumpék a történelem szemétdombjára kerülnek

2021. január 10. 19:10

Az egyre aktívabban politizáló színész is megszólalt a capitoliumi zavargásokkal kapcsolatban.

2021. január 10. 19:10
null

George Clooney szerint az elnök neve örökre összefonódik a „felkeléssel” – írta meg a Dailywire. Clooney a KCRW The Business című heti podcastjának egy közelgő epizódjában osztotta meg gondolatait. „Borzalmas látni, hogy meggyalázzák a Capitoliumot, a nép házát” – mondta el a színész az erőszakról beszélve.

A későbbiekben hozzátette: Trump és családneve örökre a történelem szemétdombjára kerül majd, ifjabb Donald Trumppal és Ivankával egyetemben. George Clooney aztán a Fehér Ház volt kabinetfőnökéhez, Kellyhez is intézett pár szót, aki nemrégiben azt mondta, hogy a 25. módosító indítványra hivatkozik Trump eltávolításához. Ha erre van szükség ahhoz, hogy az ország kimásszon ebből a katasztrófából, ha ez ad reményt, akkor nincs mit tenni – mondta lényegében Clooney.

(Dailywire)

Fotó: MTI

 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dglaj
2021. január 11. 21:32
Ez is érdekes még: https://www.youtube.com/watch?v=QmRjxuvjgWE&feature=emb_title
Akitlosz
2021. január 11. 15:54
Már ha politizál. Ilyen témájú filmet csinált, amelyben politikust játszik, akit Bolsonaróról és Orbánról mintázott, és annak a filmnek kell a promóció.
Mátyás01
2021. január 11. 13:36
Clooneynak csak egy filmet ajánlanék megnézésre, méghozzá azt, amelyik a főnökeiről szól. Ebből kiderül ki is az igazi bűnöző és az, hogy ő ennek tudatosan a bűnrészese. https://youtu.be/GpHthE8q-XE Clooney egyébként CFR tag is, aki nem tudná mi az a CFR, annak itt van: https://en.wikipedia.org/wiki/Council_on_Foreign_Relations
excopp
2021. január 11. 13:21
- már nem vagyok nagyon fiatal, de még szeretném megérni, hogy George Clooney elolvas végre egy könyvet Európáról, és forgatná a világatlaszt is - és azután mit mondana?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!