George Clooney: Harcba keveredtem Orbán Viktorral

2020. december 14. 12:20

Így értékelte a színész a közte és a magyar kormány között lezajló üzengetést.

2020. december 14. 12:20
null

„Harcba keveredtem Orbán Viktorral”nyilatkozta a Guardiennek a filmsztár. A színész kifejtette, hogy megéri belemenni az ilyen harcokba, mert később zavarba jönne, ha nem állna ki az Orbánhoz hasonlókkal szemben – mondta. 

Kiemelte, hogy kisgyerekes szülőként egy ilyen őrült időszakban, biztos akar lenni abban, hogy majd elmondhatja nekik: ezeket tették azért, hogy szembeszálljanak ezzel a pillanattal a történelemben. Nem csupán azért, hogy a gyerekei büszkék legyenek majd rá, hanem hogy egy jobb világban éljenek – szögezte le.

Összesen 297 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KERESZTÉNY BLOG
2020. december 16. 14:24
Erről csak ennyit tudok mondani: https://www.keresztenyblog.hu/cikkek/szemlelet/fu--de-unom-mar-ezt-a-klunyit-.html
Tuskó Hopkins
2020. december 16. 12:12
Rosemary Clooney, hires énekesnő volt, az 50-es években az USA-ban. Az ő unokaöccse ez a ripacs, a nénike vitte be az iparba. Amúgy: biztos minden törikönyvbe bekerül, ahogy a légy összecsapott a sassal...ja nem. Szerencsére.
Bűbájos Küsmödy
2020. december 15. 17:48
"Aqila non captat muscas"!
Bukik a Zorbán
2020. december 15. 17:36
Klóni abba a súlyos hibába esik, hogy szinte már komolyan veszi magát. Ő tényleg egy sikeres dzsigoló, sármos, jóképű karakterszínész, és valóban minden filmben el tudja játszani pontosan ugyanazt a figurát. De azért nehogy már Orbánhoz akarja már hasonlítani magát, ez súlyos aránytévesztés, nem tudja ki hány kiló. Hihetlen, micsoda önjelölt alakok akarják magukat Orbán "ellenfelének" kinevezni. És ha még ez a Klóni lenne a legrosszabb! De itt tolong egy rakás bolsevista suttyó, mint a KerGeri, Jakab, a Dutch Guy, és ki tudja még milyen internáci csirkefogók, szélhámosok, kóklerek. Ez valahol azért Orbánra nézve dehonesztáló, hogy ilyen förtelmes képződmények merészelik kóstolgatni... Azért valahol az arcátlanságnak kellene hogy határai legyenek ám: mert ahhoz ember kell, nem nadrág
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!