Megvédte Michelle Obama Greta Thunberget

2019. december 13. 18:14

Emberek milliói szurkolnak Thunbergnek az egykori First Lady szerint.

2019. december 13. 18:14

Donald Trump a héten ismét beleszállt Greta Thunbergbe, a fiatal klímaaktivistába, akit a Time magazin az év emberének választott. Az elnök tweetje felháborodást okozott, többek között Joe Biden és Michelle Obama is megszólalt az ügyben. 

A korábbi first lady tweetjében azt írta Greta Thunbergnek: ne hagyja elhomályosítani magát. „Ne foglalkozz a kételkedőkkel, és ne feledd, hogy emberek milliói szurkolnak neked!” – biztatta Michelle Obama a fiatal aktivistát.

 

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2019. december 17. 08:11
A feka first lady-nek ,és a férjének nyolc éve volt hogy tegyen valamit.Ha valakik akkor ők felkarolhatták volna akkor ezt az ügyet,DE NEM TETTÉK!
12345
2019. december 16. 12:34
Ez a Time év embere választás félre van értelmezve. Ezt nem valamilyen pozitiv cselekedetre adják hanem azoknak akik nagy hatással voltak az emberiségre adott évben. Így pl Hilter és Sztálin is megkapta. Látva, hogy idén a csapból is gréta folyik, nem tűnik valóságtól elrugaszkodottnak, hogy ő lett az év embere.
Tatulus
2019. december 15. 15:33
Tényleg nevetséges már ez a ballhibbant viselkedés! Ezeknek mindig akad valami "megvédeni"-való! Röhej! (valójában közöttük inkább röhely)
Libraman
2019. december 15. 11:41
Két hülye, egy pár!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!