Kövér László rosszul lett repülőútja alatt

2019. szeptember 24. 20:25

Már megérkezett Budapestre a házelnök.

2019. szeptember 24. 20:25

Nemsokkal hét óra előtt közölte a noviny.sk riportere – aki szintén ott volt a repülőgépen –, hogy Varsóban különböző vizsgálatoknak vetik alá a magyar parlament elnökét és körülbelül fél órán belül kiderül, hogy folytathatja-e a repülőutat Pozsony felé – írja a Bumm.sk.

Információk szerint Kövér rosszul lett, a repülő személyzete pedig úgy döntött, hogy megszakítják az utat. Azt egyelőre nem tudni, hogy komolyabb-e a baj. Szlovák sajtóhírek szerint Kövér Lászlót helikopterrel szállították egy varsói kórházba, ahol megvizsgálták

A szlovák különgépen többek között ott volt Andrej Danko, a szlovák parlament elnöke is, aki Kazahsztánban vett részt egy hivatalos látogatáson. A delegáció tagja volt az Országgyűlés elnöke.

Az Euronews később úgy értesült, hogy Kövér László visszatér a gépre és Budapest felé veszi az irányt. Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a házelnök jól van és már megérkezett Budapestre.

Összesen 215 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2019. szeptember 26. 09:03
Kövér apja az egyik legnagyobb büdös komcsi volt Pápán.
Coccothraustes
2019. szeptember 25. 16:52
Mielőbbi gyógyulást és gyors felépülést.
Pala28
2019. szeptember 25. 16:06
Megrögzött keresztény identitásom szerint a sorsa Isten kezében van, legyen bármi is a sorsa! Mindenki aki úgy érzzi, lefekvéskor mondjon el egy imát az egészségéért. A keresztény Európa érdekében.
Sulammit
2019. szeptember 25. 13:54
Azt, hogy miért kell örömködni azon, ha valaki rosszul lesz, sosem fogom megérteni. Jobbulást kívánok Kövér Lászlónak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!