Michelle Obama: Esélytelen, hogy induljak az elnöki székért

2019. augusztus 02. 11:40

Rengeteg módja van egy jobb világ építésének, de az íróasztal mögött ücsörgés nem tartozik közéjük – fogalmazott a korábbi first lady.

2019. augusztus 02. 11:40

A korábbi first ladyvel egy 12 éves újságíró, Hilde Lysiak készített interjút, hogy népszerűsítse a Better Make Room névre hallgató kampányát, melynek célja a főiskolai oktatás népszerűsítése - olvasható a foxnews oldalán.

A fiatal újságíró arról beszélt Obamának, hogy törekednie kéne a legmagasabb hivatal megszerzésére a Földön, még ha korábban ez iránt nem is érdeklődött.

 

Rengeteg ember szeretné, hogy elindulj a választásokon. Bár korábban azt hangoztattad, hogy nem érdekel a dolog, de mindenki ezt mondja, amíg bele nem vág.” – fogalmazott Lysiak. 

Ha úgy gondoltad, hogy az országnak szüksége van rád, és úgy gondoltad, hogy valóban segíteni tudsz a nemzetünknek, akkor nincs akár egy százalék esély arra, hogy megfontold az indulást?” – tért a tárgyra végül Lysiak.

A korábbi first lady úgy fogalmazott: „Ennek nulla az esélye”. Michelle Obama hozzátette: „Rengeteg módja van annak, hogy fejlesszük ezt az országot és egy jobb világot építsünk, és ezek közül sok mindent csinálok is, kezdve a fiatalokkal való együttműködéstől egészen a családok segítéséig, hogy egészségesebb életet élhessenek. De egy íróasztal mögött ülni az ovális irodában soha nem fog ezek közé tartozni. Ez egyszerűen nem nekem való.

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. augusztus 02. 21:20
Hát esélytelen is! De mi ebben a hír? Nem esélytelen dolgokkal kellene megtölteni az újságot, hanem hírekkel.
1000bocs
2019. augusztus 02. 19:32
Nagy az esélye hogy Trump gond nélkül behúzza a következő választást, teljesen természetes hogy nem akar most beszállni csak azért hogy veszítsen. Majd négy év múlva felépítik...
Rockpapa
2019. augusztus 02. 17:58
Pedig most ez a trendi ballib oldalon.Nő, néger ,ultraliberális.
Biivisz
2019. augusztus 02. 17:00
Nancy Reagen meg má' meghalt. Mos' milessz ???!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!