18+: Páncélozott autók gázoltak bele a Guaidó-párti tömegbe

2019. április 30. 19:07

Egyre véresebbek a venezuelai megmozdulások.

2019. április 30. 19:07

A nap folyamán Juan Guaidó elindította a Szabadság Hadműveletet a hatalom megszerzéséért. Az ellenzéki vezért támogató tüntetők az utcára vonultak, a kormánypárti erők pedig eddig könygázzal és néhol feltehetően fegyverekkel próbálták meg feloszlatni a megmozdulásokat.

A következő felvételeket csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk, ugyanis az látható rajta, ahogyan páncélozott járművek gázoltak a tömegbe:

A videót a The Sun Youtube csatornáján osztották meg.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. május 01. 16:15
Most nem azért, de ez a videó már tegnap is itt volt a Mandineren, már tegnap láttam ugyanitt. Egészen konkrétan a főoldalon az ez a cikk alatti cikkben. https://mandiner.hu/cikk/20190430_elo_felvetelek_a_venezuelai_puccskiserletrol
Zsaturnuzs
2019. május 01. 05:33
Azok a járművek több tonnásak. Simán halálra nyomnak egy embert... Szerencsésebb esetben csak csontjai törnek, rosszabb esetben akár a koponyáját is szétlapítják. A belső szerveit bármikor. Egyiket sem Maduro vezette. Ő csak a venezuelai államot vezeti egy ideje, Chávez nyomát követve egyenesen a szakadékba. A balrad.ru kommunistái is lelkesednek érte, ahogy itt is sokan. Énekelitek még az Internacionálét? No pasaran? Dögöjjenek meg a rohatt imprelisták?
Szerintem
2019. április 30. 21:24
Egy katonai puccsnál honnan lehet tudni, épp kik ülnek, melyik harckocsikban? Mi van, ha puccsista provokátorok? Volt már ilyen Kijevben is.
3M..
2019. április 30. 20:57
Állítólag nem Maduró vezette a kocsit. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!