Lezárult Zsák Malina Hedvig ügye

2018. november 22. 17:23

Tizenkét és fél évvel a nyitrai támadás után lezárult Zsák Malina Hedvig ügye.

2018. november 22. 17:23

Tizenkét és fél év után lezárult Zsák Malina Hedvig ügye, a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség október 24-én a nyomozást megszüntető határozatot hozott – írja az Új Szó. 

Az indoklásban az áll, hogy „a rendelkezésre álló adatok és a bizonyítási eszközök alapján nem állapítható meg a bűncselekmény”, azaz Zsák Malina Hedvig nem követett el hamis tanúzást. A határozat ellen panaszt csak az érintett emelhet.

A portál értesülései szerint Zsák Malina Hedvig kedden vette át a határozatot, elmondása szerint időre van szüksége ahhoz, hogy magában is lezárja az ügyet, addig nem kíván nyilatkozni.

Zsák Malina Hedvig 2013 decembere óta magyar állampolgár, ügyét 2016 decemberében vette át Magyarország. Malina Hedviget 2006-ban támadták meg Nyitrán.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vadakat terelő juhász
2018. november 22. 21:49
Most nem foglalkozunk Malina Hedviggel , mert pillanatnyilag nagyon jóban vagyunk szlovákiával ,az sem gond, hogy büntetik kettős állampolgárságot.
rajgy
2018. november 22. 21:01
Szerencsére megúszta végül a koncepciós pert a Malina Hedvig, de mi van a Rober Ficóval? Ő beleszólt az eljárásba. Ha jól emlékszek, magyar provokációról beszélt. Mi van a verekedő skeenheadekkel? ".....nem állapítható meg a bűncselekmény....." Csak ennyi? A Malina Hedvig ügy Magyarországi megfelelője a László Petra ügy. ".....nem állapítható meg a bűncselekmény....." Nem ugyanezt mondta a Kúria? Az igazi bűnösök itt sem fognak bűnhődni. Kik? - Gyurcsány, aki hamis váddal feljelentette. DK, PM, - Kisberk Szabolcs, aki az egész világon lejáratta a Petrát, és egy ismeretlen Mailra hivatkozva kitűzte rá a Vérdíjat! - Az egész világon a legsúlyosabb vád az volt, hogy a munkaadója AZONNAL kirúgta. (mintha alaposan megvizsgálták volna a kirúgás előtt!) - A Jobbikos vezetés, akik elítélték anélkül, hogy alaposan megnézték volna az esetet. (Máig nem vonták vissza) - és a Fidesz is a saját hasznát kereste az ügyben. Az ügyész a Fidesz érdekei szerint nyomozott. A Magyar nép érdeke az lett volna, hogy a nőt tisztázzák, hogy nem miatta esett el a migráns. Ne fasisztázzák Magyarországot tovább a nyugati blogokban! A Fidesz viszont kihasználta azt, hogy a liberális világmédia a László Petra nevét a Jobbikkal összekötötte, és gyalázta. Ezért az ügyészség jól "elhúzta" az ügyet, mert ez az operatőrnő és a Jobbik ellenes gyűlölethullám a Fidesznek dolgozott. https://www.youtube.com/watch?v=hL1-0_Op_SE
barany
2018. november 22. 19:48
Hedvig szebb mint valaha.
kispufi
2018. november 22. 19:27
Megverték, majd 12 év után megállapították, hogy nem bűnös. Ez ám a happy end.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!