Barack Obama a Netflixnek készítene műsorokat

2018. március 09. 23:19

A volt elnök olyan viták házigazdája lenne, amelyek a klímaváltozás, a bevándorlás vagy az egészségügy kérdéskörét tárgyalnák.

2018. március 09. 23:19

Barack Obama volt amerikai elnök és felesége, Michelle sajtóhírek szerint műsorokat készítene a Netflix internetes műsorszolgáltatónak.

A The New York Times pénteken számolt be a tárgyalásokról jól értesült forrásokra hivatkozva. A cikk nyomán a Netflix részvényei szárnyalni kezdtek.

Egyelőre sem a Netflix, sem Obama szóvivője nem fűzött kommentárt az értesüléshez. Obama vezető tanácsadója, Eric Schulz egy közleményben csak annyit szögezett le, hogy az Obama házaspár hisz a történetmesélés inspiráló erejében, és keresik a módját, hogyan segíthetnének másoknak történeteik megosztásában.

A The New York Times szerint Obama nem arra használná netflixes műsorát, hogy azon keresztül válaszoljon Donald Trump elnöknek vagy konzervatív kritikusainak. A lap úgy tudja, szóba került, hogy a volt elnök esetleg olyan viták házigazdája lehetne, amelyek a klímaváltozás, a bevándorlás vagy az egészségügy kérdéskörét tárgyalnák.

(MTI)

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2018. március 10. 11:26
Természetesen a balos agymosás nem számít agymosásnak, és az ideológiai elfogultság sem számít...nem lesz egyoldalú egyáltalán... Az egyszeri polgárpedig csak egyet tehet. Nem nézi a majmokat, van annyi elérhető komolyabb tartalom is. Példáuel egy internetes e-sport közvetítésnek nagyobb a valóságtartalma mint Obamáék véleményének. Különben pedig nehéz nem észrevenni a kilógó lólábat: TV-s személyiségből is lehet elnök, ergo Obama ismertségét felhasználva fel lehet futtatni az asszony népszerűségét, a médiában melegen lehet tartani, és a következő választáson - mivel Klingonné vén is és beteg is - el lehet adni Obamánát az erre “érzékenyített” polgároknak.
Mich
2018. március 10. 09:59
Barack mégis szereti a pénzt...
DavidBL
2018. március 10. 08:47
Azt hiszem, ideje lemondani az előfizetésem.
flesh ripper
2018. március 10. 08:04
Még szép tőle. Mehetne az orosz atomipar kabalafigurájának is. Sőt, az ISIS halal szerencsemalacának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!