Gazdájukkal együtt temetnék a kutyákat Belgiumban

2018. január 05. 19:59

A flamand szocialista párt képviselője azt szeretné, hogy állatok és tulajdonosaik egy sírhelyen nyugodhassanak.

2018. január 05. 19:59

Lehetséges, hogy nemsoká gazdájuk mellé temethetik a házikedvenceket Belgiumban – közölte az Euronews. A flamand szocialista párt egyik képviselője törvénytervezetet nyújtott be annak érdekében, hogy állatok és tulajdonosaik egy sírhelyen nyugodhassanak. Ehhez azonban az szükséges, hogy hamvaikat összekeverjék és egyetlen kolumbáriumot használjanak – teszi hozzá az oldal. 

A társállatok „szerves részét képezik a családnak” és „nagy kár”, hogy haláluk után elválásra kényszerülnek – tartja Rob Benders, a tervezet benyújtója. 

Jelenleg Európa nagy részén tilos állatokat emberek számára fenntartott temetőbe temetni. Egyes temetőkben vannak ugyan állatoknak elkerített sarkok, de jellemzőbb, hogy az elhunyt kedvenceket állattemetőbe helyezik – írják. 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SonGoku nagyfaterja
2018. január 06. 19:51
A fideszeseket is a gazdájukkal együtt kéne!
még fokozza
2018. január 06. 13:13
Ha másoknak nem árt, mindenkinek joga van úgy temetkezni, ahogy akar.
még fokozza
2018. január 06. 12:37
A csoportos morális összeomlás és érzéketlenség, gyakran egy végéhez közelítő berendezkedés súlyos betegségének visszatükröződése.
1120
2018. január 05. 21:38
Nincs ebben semmi "megdöbbentő". Mi több: az ötlet kifejezetten aranyos!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!