Bombaövet vágtak le egy 12 éves fiúról Irakban

2016. augusztus 22. 19:51

Letartóztattak egy 12 éves fiút az Irak északi részén található Kirkukban, mert bombákkal teli övet viselt a testén.

2016. augusztus 22. 19:51

A helyi kurd tévé felvételén látszik, ahogy a rendőrök lefogják, és levágják a 12 éves fiúról a bombaövet, majd elszállítják. A fiú – aki egy hete érkezett a súlyos harcok sújtotta Moszulból – azt mondta, hogy ismeretlen maszkos emberek rabolták el, és erősítették rá a bombaövet.

Korábban öngyilkos merénylő robbantott az egyik síita mecsetben, a robbanásban azonban csak ő halt meg, ezt a merényletet az Iszlám Állam vállalta magára, de a fiúról nem tettek említést.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rosszkutya
2016. augusztus 23. 10:06
Mondjuk ezeket többnyire távirányítással röpítik a levegőbe. Furcsa, hogy amikor bedőlt, akkor nem robbantották föl a rendőrökkel és a katonákkal együtt.
Szunktokecsa
2016. augusztus 23. 10:02
Nem értem ezt a kirekesztő, intoleráns eljárást! Ez csupán része az ottani népviseletnek...
Zsolt75
2016. augusztus 22. 23:41
Mai klubr., a kvóta elleni népszavazásról: "Bízzunk benne, hogy a magyarok lusták, és nem mennek el..."
Bolond Istók
2016. augusztus 22. 23:29
"Mi visz rá egy Európában született, vagy kínok-keservek árán ide érkezett muszlim fiatalt arra, hogy öngyilkos merényletet kövessen el vagy egyéb támadással rohanjon bele a biztos halálba? A keleti kollektivizmus és vallásosság a nyugati individualizmussal vegyítve a posztmodern társadalmak virtuális világában gyilkos koktélt alkothat." Ha az elmélet helyes, akkor ha kivesszük a gyilkos koktélból a nyugati individualizmust már nem kellene, hogy gyilkos legyen. Mert ugye ebben az esetben csak a keleti kollektivizmus és vallásosság(az iszlám) maradt és Irak sem valami posztmodern társadalom virtuális világa. És mégis gyilkos az a bizonyos koktél? Jééé,... nem tán?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!