Pillangó vigasztalta a pityergő Ronaldót

2016. július 11. 09:23

Egy rossz EB-döntő emlékezetes jelenete: lepke szállt a sérülése miatt elpityeredő Cristiano Ronaldóra.

2016. július 11. 09:23

Egy rossz EB-döntő emlékezetes jelenete: amikor Cristiano Ronaldo lesérült, még egy molylepke is betámadta. A lepketámadás egyébként nem véletlen, a foci EB döntője alatt ugyanis molylepkék szállták meg az egész stadiont. Hivatalos indoklás a rangado.hu szerint, hogy éjjel égve maradtak a Stade de France lámpái, ez okozta a lepkeinváziót.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2016. július 12. 07:03
Ekkor dőlt el, hogy Portugália nyeri a döntőt.
Szőke Ciklon
2016. július 11. 21:04
Már már undorító, ahogy a média és ő maga sztárolja magát. Tkp egy ripacs! A portugál csapat leggyengébb játékosa volt az EB-n. Azzal, hogy lecserélték, a csapat csak jobb, és több lett egy "dolgozó" játékossal. Klubjában is mindenki azon dolgozik, hogy ő gólt rughasson. Csapatjátékban egy nulla! Jótékonykodása pedig csak része az önreklámjának. A mérkőzésről csak annyit, hogy megint megölték a focit. A bekkelés, az időhúzás és a büntetlen TAKTIKA (egy sárgáért gondolkodás nélkül hátulról felrugni a veszélyesen meginduló csatárt) elveszi a játék szépségét. Ez a csapat az EB során több mérkőzésen is csak a szerencséjének köszönheti, hogy tovább jutott, a jobban és szebben játszó ellenfeleivel szemben.
geronimo
2016. július 11. 17:26
A büdös picsába már evvel a senkiházi ostoba,infantilis,hisztériás simaképű gusztustalan focistával.....
babangida
2016. július 11. 14:59
Ronalo sportember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!