Michelle Obama: „Amikor lesüllyednek, mi felemelkedünk”

2016. július 26. 08:40

Hillary Clintont és Tim Kaine-t támogató beszédet mondott a First Lady a demokrata konvención: a gyerekek jövője volt a központban.

2016. július 26. 08:40

A First Lady a beszéde elején a lányairól beszélt, és hogy látta őket felnőni a Fehér Házban. Elmondta: a következő választások nem a demokratákról és republikánusokról, jobb vagy baloldalról szólnak, hanem arról, hogy kinek adunk lehetőséget arra, hogy formálja a gyereket szerte az országban. Kijelentette, a gyűlölködő beszéd a tévében nem képviseli az igazi, amerikai szellemiséget. Mottónak azt fogalmazta meg: „amikor lesüllyednek, mi felemelkedünk”.

Hillary Clintont és az alelnökjelöltjét, Tim Kaine-t hosszan méltatta Michelle Obama, kiemelve, ők azok a bajnokok, akikre a gyerekek jövőjét rá meri bízni. „Ne engedjük senkinek, hogy azt mondja, nem nagyszerű ez az ország, hogy újra naggyá kell tennünk... Ez a legnagyszerűbb ország a világon” – mondta a beszéde végén a First Lady. 

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2016. július 26. 20:52
„Ne engedjük senkinek, hogy azt mondja, nem nagyszerű ez az ország, hogy újra naggyá kell tennünk... Ez a legnagyszerűbb ország a világon” Ja, a világ többi országa az jenki hadsereg számára célpont.
Akitlosz
2016. július 26. 20:01
Nem lenne elegendő a választás eredményét közölni? Azért ez nem itteni belpolitika. Olyan mélységben foglalkozik a sajtó az amerikai választással, mintha Magyarországon zajlana. Túlzás.
allahu
2016. július 26. 14:23
'Ez a legnagyszerűbb ország a világon' khm hát ha a gyilkosságokban és börtönléakókban korrupcióban gondolkodik akkor igaz is lehet... Clintoné egy megvehető bábu https://youtu.be/7LYRUOd_QoM
Mich
2016. július 26. 13:46
A Nagy Spekuláns is felszólalt? A Clinton-Soros-Obama Maffia bajban van...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!