A párizsiak nem adják át magukat a rettegésnek

2015. november 18. 10:27

Kedden este is megteltek a szórakozóhelyek Párizsban, ezzel is üzenve az Iszlám Államnak: a franciák nem hajlandóak rettegésben élni és nem mondanak le az élet által kínál örömökről.

2015. november 18. 10:27

A franciák nem adják át magukat a rettegésnek – ezt üzenik a terroristáknak a kedden este szórakozni induló párizsiak, akik szerintük a félelem gerjesztésével is pusztítják a világot. Egy fiatal nő, aki balettelőadásra igyekezett, arról beszélt, hogy meg kell mutatniuk, mennyire nem hajlandóak változtatni megszokásaikon. Nem mondanak le a kedvteléseikről, mindarról a szépről és jóról, amit az élet kínál. Sem a művészetről, sem a társasági életről. Mások arról beszéltek, hogy  Párizs továbbra is az öröm városa, melyet betölt a vidámság és az életkedv. És ezzel csatát nyertek a francia polgárok a szabadságukért, a világ szabadságáért folyó harcban. 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mohamed Vlagyimirovics Bronstejn
2015. november 19. 04:41
Nem azért, de hétköznaponként én egy kicsit későn, és túl fáradtan érkezem haza a munkából ahhoz, hogy önfeledten romkocsmázzak egyet csak úgy, szolidaritásból..
abraxas
2015. november 18. 15:32
A hajó süllyed, de a zenekar játszik tovább...
fradi44
2015. november 18. 13:48
Szabadság, egyenlőség, testvériség (földön fekvés) Templomos akció.
szöszmi
2015. november 18. 12:00
ezzel csak az probléma, hogy ez az infantilis "bebe, nem ijedtem meg", csak tovább hergeli a veszetteket, amúgy meg nekem senki nem mondja hogy ahol 150 embert kivégeztek, arra a dínom-dánom, meg a "jaj de boldogok vagyunk, folyik a pezsgő mindenütt" normális és valóságos reakció, mert nagyon nem az
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!