Gyorsabb netre és pénzre vágynak migránsok Hollandiában

2015. szeptember 28. 00:12

A lassú internet, a menza és az unalom miatt panaszkodnak a hollandiai Ter Apel táborban a migránsok. Egyikük pénzt is akar, cigire kell neki.

2015. szeptember 28. 00:12

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tamzol
2015. szeptember 28. 19:24
Igaz, hogy az Ejuban 17 % - s munkanélküliség van, de akkor is kellenek ezek a magasan képzett (repülőn, volt az iskola!) munkaerők! Csak találnánk már egy rohadék liberális vezetőt, aki a kebelreölelésen túl, azt is elmondaná, hogyan tovább?!4
1120
2015. szeptember 28. 15:40
Az én szüleim arra tanítottak, hogy ha BÁRMIT kapok ingyen, azt köszönjem meg és legyek érte hálás. Ezeknek meg lassú az ingyennet, szar az ingyenkaja, ráadásul uncsi van... Minden nap gazdagodunk egy újabb abszurdummal... A holland, a svéd, a német (stb.) kormány meg csak nyalogassa a valagaitokat! A választók díjazni fogják... (A választópolgárok ugyanis nem hülyék. Még Svédországban sem! Ugyanis nehogy elhiggye bárki, hogy minden harmadik svéd a saját házába fogadna menekültet. Ez nyilvánvaló hazugság. Ettől csak még jobban felbőszülnek az ottani hazafiak.)
Vadjoe
2015. szeptember 28. 12:04
Akkor mi a k***a any***okért törtetek be ide? Takarodjatok vissza a sivatagba!
Brigadéros
2015. szeptember 28. 11:24
Semmi probléma...Majd amikor a lányaitokra, feleségeitekre vágynak, meg az autótokra és házatokra... ...Majd akkor ráértek ám gondolkozni azon, hogy vajon jó-e ez így....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!