Čaplovič lefasisztázta Magyarországot

2011. augusztus 30. 09:15

A Fico-kormány emberjogi miniszterelnök-helyettese szerint a magyarok a szlovákokkal ellentétben az utolsó pillanatig szolgálták Hitlert a II. világháborúban.

2011. augusztus 30. 09:15

Dušan Čaplovič volt szlovák emberjogi miniszterelnök-helyettes a Szlovák Nemzeti Felkelés 67. évfordulóján elmondta: a német- és Tiso-ellenes megmozdulás volt „Szlovákia belépője a demokratikus világba”.

A Fico-kormány politikusa nemcsak az ország fasizmus elleni erőfeszítéseit méltatta, hanem a magyarokról, Magyarországról is véleményt mondott. „Mint nemzet a Hitler elleni koalíció oldalára álltunk, a német nácizmus és az olasz fasizmus néhány kiszolgálója ellenére. A kellő időben és a kellő pillanatban voltunk erre képesek, ellentétben a magyarokkal, akik nem keltek fel, s az utolsó pillanatig Adolf Hitlert szolgálták” - magyarázta.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de karatna
2011. augusztus 30. 22:13
_____________________________________________ A tömeges deportálások 1946 novemberétől 1947 februárjáig tartottak. Ebben az időszakban 44 ezer személyt (férfiakat, nőket, gyerekeket és öregeket) szállítottak fűtetlen marhavagonokban Csehországba. ______________________________________________ Ezt hívják etnocídiumnak, magyarok ellen elkövetett etnocídium nak. Hol vannak ilyenkor a magyar etnocídiumot vizsgáló "Zuroffok," és emberiség elleni gaztetteket feltáró központok?
TroppauerH
2011. augusztus 30. 18:59
Martonyi (3/2) miniszter megint nem halljuk a tiltakozását? Alszik? Offshore céget gründol a Simicskával? Ébresztő!
de karatna
2011. augusztus 30. 16:07
Megjegyzés! Kevesen tudják, hogy a Kossuth család tekintélyét enyhén beárnyékolja, hogy Kossuth Lajos nagybátyja, Kossuth Ferenc az 1840-es években (származása miatt is) a tótokat uszította nacionalista jelszavakkal és piszkálta fel addig nem létező "nemzettudatukat". Egy idő után felhagyott vele. de ezt nem fogom sokszor leírni, mert a végén a tótok egy ellen Kossuth nemzeti hőst csinálnak belőle.
denever
2011. augusztus 30. 14:29
a cseh manager ezt a viccet mesélte egy multinál az alá beosztott szlovák csoportnak: - tudjátok, hogy keletkezett a szlovák nép? - ?? - a magyarok meghúztak egy majmot, és átdobták a gyereket a dunán. hát ez aztán abszolut nókomment kategória.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!