Bolívia bérelte fel Rózsa-Florest?

2010. december 30. 20:17

Az El País egy WikiLeaks-től kapott táviratra hivatkozva azt állítja: Eduardo Rózsa-Florest és társait a bolíviai titkosszolgálat bérelte fel.

2010. december 30. 20:17

A bolíviai elnök elleni szervezkedéssel megvádolt Eduardo Rózsa-Florest és társait a bolíviai titkosszolgálat bérelte fel - írja az El País a WikiLeaks-től kapott táviratra hivatkozva. A spanyol lap szerint a Rózsa-Floresék elleni vádak csupán a baloldali kormány ellenzék elleni akcióit kívánták igazolni.

Az információk állítólag egy, a La Paz-i amerikai nagykövetség egyik munkatársától származnak. Rózsa-Flores és társai meggyilkolásával Evo Morales elnök célja az informátor szerint a Santa Cruz-i ellenzék megfélemlítése volt. Az akció keretében két embert élve fogtak el, ám A magyar állampolgársággal is rendelkező Eduardo Rózsa-Florest, a romániai magyar Magyarosi Árpádot és az ír Michael Dwyert megölték.

 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2011. január 01. 08:02
Minden kedves fórumozó társamnak nagyon boldog új évet kívánok!!!
kérdés
2011. január 01. 03:16
Most, hogy sikeresen öszvetegeződtünk....jó éjszakát kívánok Mindenkinek!
kérdés
2011. január 01. 02:34
Nem, nem. Finom az ukrán pezsegő. Még próbálgatjuk. Egészségünkre!
Dr. Kotász
2011. január 01. 02:31
Istenem,de jól érzem magam.Remélem nem vagyok egyedül :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!