Slota háttérbe vonul

2010. július 28. 16:02

Ján Slota jelenlegi elnök nem jelölteti újra magát a Szlovák Nemzeti Párt elnöki posztjára a szeptemberben zajló tisztújító kongresszuson. A politikus állítólag 120 százalékosan eldöntötte, hogy csak képviselői munkájának fog élni.

2010. július 28. 16:02

Két közeli forrás szerint sem jelölteti magát újra Ján Slota, a Szlovák Nemzeti Párt elnöke a szeptemberi tisztújító kongresszuson. Az értesülések szerint „Ez a reális forgatókönyv, a pártelnök eldöntötte, hogy nem indul a pártelnöki funkcióért az SNS szeptemberi kongresszusán”.

Slota állítólag „120 százalékosan eldöntötte, hogy csak képviselői munkájának fog élni”, más tisztséget nem vállal pártjában. A politikus jelen pillanatban Horvátországban nyaral. Anna Belusová, az SNS első alelnöke nem kommentálta az információkat.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
picur3ka
2010. július 28. 17:39
Szegeny horvatok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!