A magyarverő Slota büszke tettére

2009. június 23. 11:16

Ján Slota büszke arra, hogy a hetvenes években megvert egy magyart, aki munkahelyén, a Nemzetközi Nőnapon magyar dalokat játszott.

2009. június 23. 11:16

A kormánypárti politikus erről a zsolnai járási bíróságon beszélt a Ján Slota kontra Markíza televízió per kapcsán. Azért perelte be a Markízát, mert a televízió tavaly a Nemzeti Emlékezet Intézetének irattárában található dokumentumokkal bizonyítva nyilvánosságra hozta: Slota fiatal korában jogerősen háromszor volt büntetve, amit a politikus a bírósági tárgyaláson el is ismert. Az egyik büntetést - fizetéselvonást - azért kapta, mert 1979-ben megvert egy magyart, aki folyton magyar dalokat játszott. Az SNS elnöke ma is büszkén vállalja tettét.

"Igen, elítéltek egy magyar nemzetiségű raktáros megtámadásáért. Úgy gondolom, hogy ez is egyértelműen meg volt rendezve, mert ez a magyar, aki a Nemzetközi Nőnapon állandóan magyar dalokat játszott, előbb meglökött engem" - magyarázta az esetet Slota. Az incidenst állítólag kiprovokáló B. László raktáros gyógyulása hét napig tartott. "Arra, hogy ennek a magyarnak monoklit csináltam, büszke vagyok" - jelentette ki Ján Slota a bíróságon. (mti)

„Szlovákbűnözés” (Konzervatórium)

Kocsmapolitika (Vallásos Ábrándozók)

A szlovák történelem legnagyobb haditette - Slota pofonja (Magyarország21)

Interjú: Jan Slota (lowfast világ!)

Ján Slota büszke arra, hogy megvert egy magyart (digitus medius)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trig
2009. június 23. 17:56
Ki az a Slota...?
postmaster
2009. június 23. 15:32
van meleg büszkeség is, nem? van aki a gyerekére büszke, vagy arra amit létrehoz, alkot. kinek mi marad...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!