Válassza ki ön a Mandiner új betűtípusát!

2023. augusztus 01. 19:02

Önnek melyik a szimpatikusabb? Mondja el véleményét!

2023. augusztus 01. 19:02
null

A Mandiner olvasói emlékezhetnek, a mandiner.hu felülete 2023. július 4-én megújult, és mint azt korábban jeleztük: új köntösben, de a Mandiner közössége által megszokott minőséggel és új funkciókkal várjuk olvasóinkat, melyeket az elkövetkező időszakban fokozatosan vezetünk be.

Kíváncsiak vagyunk véleményére!

A Mandiner megújulásának keretén belül az alábbiakban arra kérjük olvasóinkat, hogy jelen cikkünk végén található szavazás során mondják el nekünk, melyik betűtípust tartják szimpatikusabbnak/látnák szívesebben a Mandiner cikkeinek címében az alábbiak közül:

 
Melyik betűtípust olvassa szívesebben a Mandiner cikkeinek címében

  • 564 szavazat

  • 1251 szavazat

 

Véleményüket előre is hálásan köszönjük!

A Mandiner csapata

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 336 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ami-amely
2023. november 16. 09:55
Inkább rakjátok rendbe az oldalt, meg a kommentszekciót, ki nem szarja le a betűtipust.
korona.2.0
2023. november 15. 12:41
Valamikor a MANDINER egy eminens lap volt entellektüelenek. Mára egy kormánypropaganda céljainak megfelelő oldal lett. Nyilván onnan is jön a pénz. Tehát nem független, nem el-nem-kötelezett. Megértem a szerkesztőséget, hogy így biztosítsák álláshelyüket, de ezzel elveszítették a semlegességüket. Semlegességük igazolása érdekében, ami jó, úgy igazolják magukat, hogy minden hozzászolást engedélyeznek. Ám mind ennek ellenére tudjuk, tapasztaljuk, hogy a MANDINER a kormány egyik támaszoszlopa lett. És ez így is fog maradni. Ez van.
akiaki
2023. november 14. 21:06
mandinka! nem lépsz, nem válaszolsz?
hinike2
2023. november 10. 22:13
állítsátok vissza a régi mandit,mert ez egy szar
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!