„Felvesznek mindent, amit csinálok” – a tiszabői férfit annyira felzaklatta egy térfigyelő kamera, hogy 3 méteres husánggal verte szét

2023. május 09. 22:19

De pechjére a kamera ezt a jelenetet még rögzítette, így lebukott.

2023. május 09. 22:19
null

„Felvesznek mindent, amit csinálok” – ezzel indokolta a rendőröknek egy 30  éves tiszabői férfi, hogy miért vert szét egy 3 méteres husánggal egy, a lakóhelyén kihelyezett térfigyelő kamerát.

Az eset egy hete történt az ország egyik legszegényebb falujában, a Béke utca és a Vásártér utca közötti oszlopra kihelyezett térfigyelő kamera bánta a helyi férfi dühét.

A férfi legalább ötször ráütött az öt centiméter átmerőjű faággal, amitől a kamera üzemképtelenné vált. Annak ellenére, hogy a készülék megrongálódott, még felvette a csapkodó férfit, így a helyi rendőrök személyismeretüknek köszönhetően azonosították a feltételezett elkövetőt, és hétfőn előállították a Kunhegyesi Rendőrőrsre. 

„A rendőrök megállapították, hogy a Karcagi Rendőrkapitányság korábban már körözését rendelt el a férfi ellen meg nem fizetett szabálysértési, valamint helyszíni bírság miatt, ezért átszállították a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe” – tájékoztatott Mári Ilona alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hozzátette, a Karcagi Rendőrkapitányság garázdaság, valamint rongálás miatt folytat eljárást a könnyen dühbe guruló férfi ellen.

Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Attila

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
huszj
2023. május 10. 12:11
A köztéri kamera valóban kétélü dolog. Ha jól sáfárkodnak vele, áldás. Ha visszaélnek, átok. Nem a tárgy a hibás, hanem az ember, akinek a kezében van.
Deansdale
2023. május 10. 11:52
Attól függetlenül, hogy ez valószínűleg egy agyhalott cigánybűnöző volt, amúgy igaza van. Ha már mindenképp kamerázni akarnak, azt oda helyezzék ahol a védendő érték van, ne az utcát vagy horribile dictu az emberek házait figyeljék vele. Azt is tudjuk, hogy ez az egyre szaporodó kamerázás végső soron nem az ártatlan átlagemberek érdekeit szolgálja, hanem pont őket akarja majd sakkban tartani amikor szorul a nagyreszetes hurok.
Osztap Bender
2023. május 10. 10:12
A hatalom cigány kedvencei, nem győzik a seggüket nyalni állami szinten. Ugyanis szükség van a szavazataikra. Nélkülük és a zsidó "értelmiség" nélkül nincs kétharmad. Viszont dolgozó cigány és dolgozó zsidót igen ritkán látni.
chief Bromden
2023. május 10. 09:01
Már nem lehet nyugodtan portyázni sem. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!