Alekosz elájult a Fidesz profizmusától – szerinte ilyen profizmus nemhogy Európában, de a világon nincs sehol máshol (VIDEÓ)

2023. május 13. 07:12

Az egykori valóságshow-szereplő úgy véli, a Fidesz annyira „egymilliárd csillagosan” profi, hogy ellenzékről már nem is igazán lehet beszélni.

2023. május 13. 07:12
null

A Való Világ révén ismertté vált – és azóta is a bulvárvilág első vagy másodvonalában tartózkodó – VV Alekosz péntek este Hajdú Péter showman Frizbi TV nevű Youtube-csatornájának vendége volt. A műsorban a politika is szóba került – ekkor Alekosz jelezte, hogy némi fideszes kitérőt követően legutóbb (ti.  2022-ben) a baloldali összefogásra szavazott. Ugyanis – ecsetelte – a Fidesz már nem egészen az a Fidesz volt, amit addig szeretett.

Ezután azonban szélesre tárult a dicséret batyu,

és a celeb nagyjából-egészében olyannak tűnt, mintha legalábbis Németh Szilárd odaégetve is tökéletes palacsintájából szólott volna telve kegyelemmel és igazsággal (vonatkozó videó ITT).

Az elmondottakat szó szerint idézzük, tekintve hogy annyira szép az egész:

„A Fidesz az egy hihetetlenül... még egyszer meg kell hogy ismételjem: HIHETETLENÜL professzionális, hihetetlenül jól felépített stratégiával, kommunikációval, bázissal, mindennel ami létezik fölépített dolog.

Tehát itt már ellenzékről, baloldalról, összefogásról már nem is lehet beszélni. Mert ez olyan, mintha egy Jumbo Jetet szeretnél összehasonlítani egy vitorlázó repülőgéppel vagy egy papírrepülővel, és ezt nagyon komolyan mondom.

Magát a videót alább tekintheti meg.

@_randoomuser_ Alekosz véleménye a Fideszről #alekosz #vvalekosz #frizbi #hajdupeter ♬ eredeti hang - Videos for You

(Nyitókép: YouTube-képernyőkép)

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. június 04. 19:48
Megsüvegeli a fidesz tolvajtempóját..:)
Saksafar
2023. május 14. 20:58
Az összefogásra szavazott, de ez a véleménye a fideszről? Itt valami nem stimmel, fasza van a menyasszonynak.
Lajoss
2023. május 14. 11:15
Kétségtelen,zakatol a pártállam,épül a szotyializmus..:)
asiati
2023. május 14. 09:09
Miért kell egy ilyen tahót sztárolni? Maradjon meg a parkolóőr állásánál,emelgesse a sorompót. A nyolc általánosa is úgy van meg,hogy két első meg hat második sikerült könyörületből.Kit érdekel egy ilyen primitív bunkó véleménye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!