Videón, ahogy egy panelházba csapódik egy orosz rakéta

2023. március 22. 13:27

A képsorokat Volodimir Zelenszkij ukrán elnök osztotta meg.

2023. március 22. 13:27
null

Az ukrán elnök Twitter-oldalán tette közzé, hogy szerdán az oroszok eltaláltak egy panelházat Zaporizzsjában. Volodimir Zelenszkij azt írta, hogy az oroszok lakónegyedeket lőnek, ahol civilek laknak. 

Nyitókép: Twitter

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marinar60
2023. március 23. 09:39
Ugyanezt csinálják az ukik 2014 óta Dombászban, és most sír a szájuk. https://mandiner.hu/cikk/20230124_donbasz_donyecki_nemzeti_muszaki_egyetem_agyuzas
Domokos
2023. március 23. 07:30
És a becsapodás előtt hangosbemondon bejelentkezett hogy orosz rakéta vagyok .. Pont hogy kilométereken pár méterre a föld fölött vizszintesen repült amit meg nem találta azt a tömbházat - pont mint az az orsoz rakéta amelyik eltévedt és kinyirta a lengyel farmerokat ..... Ez az eredménye ha bunkóknak nyugati hadi technikát adnak - saját magukat lövik vele ...De jól mutat a mainstream sajtoban .
elfújta az ellenszél
2023. március 22. 21:31
Megnéztem végül a videót, számomra nem az látszik amit mondanak A becsapódás helyén keletkezett rombolásból nagyjából 20-30 kilogrammnyi robbanóanyag hatásra lehet következtetni. Hozzáadódik ehhez a rakéta kinetikus energiája, ami az erkély mellvédjének a leszakadását eredményezte. A videón látható narancssárga láng meg a füst ne tévesszen meg senkit. Nagyon látványos, de az a megmaradt folyékony hajtóanyagból származik, nem igazi robbanás, de hozzáadódik a gyújtóhatáshoz Egy igazi orosz rakéta vagy robotrepülő ennél sokkal több robbanóanyaggal repül, egészen 6-700 kilóig. Ez kb. kettévágta volna az épületet, szóval itt másról lehet szó. Gyanús hogy megint egy rosszul irányított légvédelmi rakéta lehet a hunyó, annak a robbanófejében van nagyságrendileg ennyi anyag
Chris75
2023. március 22. 20:31
Hát ez bizony egy eltévedt Sz-300asnak néz ki. Szóval a hohol légvédelem megint szépet alkotott. Csak az érdekelne még, hogy ezt a statisztikában minek fogják minősíteni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!