Menczer Tamás: A szlovák külügyminiszter tisztelettel beszéljen a magyarokról!

2023. január 19. 17:54

Az államtitkár szerint a szlovák külügyminiszter „csak akkor érzi jól magát, ha rendszeresen minősíthetetlen stílusban beszél a magyar miniszterelnökről”.

2023. január 19. 17:54
null

Felszólítjuk Szlovákia külügyminiszterét, Rastislav Kácert, hogy tisztelettel beszéljen a magyarokról! – írta hivatalos Facebook-oldalán Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára.

„Ismert, hogy

Azonban emlékeztetnünk kell Szlovákia külügyminiszterét arra, hogy Orbán Viktort a magyar emberek rekordtámogatottsággal választották meg, immár egymás után negyedszer. A magyarok döntését még Szlovákia külügyminiszterének is tiszteletben kell tartania” – olvasható a bejegyzésben.

Az államtitkár bejegyzésében olvasható, hogy Orbán Viktor békepárti és szankcióellenes, a magyarok a migráció és a koronavírus után a jelenlegi válság kezelését is rá bízták.

Kácer külügyminiszter is talán hasznosabban tenné, ha a saját országával foglalkozna, amely folyamatosan kormányválságban van – írta Menczer Tamás.

(MTI)

***

Nyitókép: Rastislav Kacer Facebook-oldala

 

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2023. január 21. 14:39
Seggfej.
syphax
2023. január 20. 13:17
EZ A KACSASEGG HÜLYE TÓT KÜLÜGYÉR KAPJA BE A TÓT KACSÁK FASZÁT, OSZT' AKKÓ ONNÉT POFÁZZON!
Vikijo
2023. január 20. 10:46
A környező országokbeli ultranacionalista elemekkel nem kellene leállni vitatkozni, hiszen nagyon veszélyesek, lásd a keleti szomszédaink esetét. A háborús vészhelyzetben nagyon veszélyessé váltak a vezetőnk világpolitikai ambíciói mert az államunk lehetőségeit meghaladó politikát folytat, emellett általában jól ítéli meg a helyzeteket mint a migráció, gender vagy szankciók stb. esetében.
buvu
2023. január 20. 08:23
Egyébként az említett Úr: 1994 és 1998 között a NATO főhadiszállásán dolgozott, majd visszatérése után a Külügyminisztériumban, 2001-től pedig a Védelmi Minisztérium államtitkára volt, ahol Szlovákia NATO-csatlakozásáról folytatott tárgyalásokért felelt. 2003 és 2008 között az Egyesült Államok nagykövete volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!