„Gyurcsány Ferenc fővédnöksége alatt álló”, „neokommunista szervezet” – így szúrt oda Jakabéknak a Jobbik szolnoki elnöke

2022. augusztus 10. 16:48

DK-s követőjével szembesítette Jakabot párttársa.

2022. augusztus 10. 16:48
null

Politikai helyzetjelentés a hamarosan induló, Gyurcsány Ferenc fővédnöksége alatt álló, A Lé Pártján nevű neokommunista szervezet B-közép kommentszekciójából. Az augusztus 20-i indulás helyett stílusosabb lenne a november 7, ha javasolhatom” – írta közösségi oldalán Szotyori-Lázár Zoltán.

A közösségi oldala szerint a szolnoki Jobbik elnöki tisztégét betöltő politikus bejegyzésében (lenti kép) DK-s követőjével szembesítette párttársát. Szotyori posztját Ander Balázs, a Jobbik alelnöke is megosztotta.

Szotyori-Lázár Zoltán bejegyzését az alábbiakban tekintheti meg:

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

***

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roughneck
2022. augusztus 10. 19:21
Regi gyeremondoka: "Kriptaban csorognek a halottak, Egymas tyukszemere taposnak"
kálmi
2022. augusztus 10. 18:39
A jobbik maradék szavazóira lehet, hogy illik is a kommunista öntudat, a proletár diktatúra, a lehúzni mindenkit az alagsorba, nincs egyéniség, nincs magasabb tudás, tehetség mindenki egyforma senki nem lóghat ki a sorból. Csak azt nem veszik észre, hogy a vezetőik igencsak szeretnek jól élni és ez a fő cél, a pénz.
írmag
2022. augusztus 10. 18:29
Mesterdalnokok nyomdokán: https://tudasbazis.sulinet.hu/hu/magyar-nyelv-es-irodalom/irodalom/irodalom-9-osztaly/a-kuruc-kolteszet-korszakolas-mufajok-muvek/a-kuruc-kolteszet-buga-jakab-eneke
ThunderDan
2022. augusztus 10. 18:01
Ja, és ha röhögni akartok: https://telex.hu/zacc/2022/08/10/jobbik-2022-molnar-eniko-potocskane-korosi-anita-veszekedes-parade Muszáj végignézni ezt az 5 percet! MAMUSZOS VS. POTOCSKÁNÉ!!! Ez már nem is szekunder, ez tercier szégyenérzet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!