Csak úgy iszom a fideszes politikusok minden szavát

2022. július 22. 19:59

Istenem, ez a szegény Varga Judit. Ha egy kis elismerésre vágyik, hát nem neki is a piszoárba kell mennie?

2022. július 22. 19:59
null
Lendvai Ildikó

„Csak úgy iszom a fideszes politikusok minden szavát, ami elhangzik Tusnádfürdőn. Higgyék el, megéri. Hoppál Péter pl azzal bizonygatta politikájuk elismertségét, hogy ismertette Varga Judit és Szíjjártó brüsszeli tapasztalatait. Szerintük a nyilvános kritikák ellenére a kávészünetekben és a piszoárban mindenki velük ért egyet.

Istenem, ez a szegény Varga Judit. Ha egy kis elismerésre vágyik, hát nem neki is a piszoárba kell mennie?!

Tartok tőle, azért Szíjjártónak is elég sokáig kell ott téblábolnia, hogy végre halljon egy támogató szót. De a nemzet érdekében biztosan rászánja az időt, és megtesz mindent, ami tőle telik.

Végül is nem nagy dolog.”

Nyitófotó: Facebook

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házisárkány
2022. július 29. 14:58
Ettől finomabban ezt már nem is lehetne leírni. A család már bejött, mert nem tudják, h mi bajom van? :)
Kamcsatka5
2022. július 26. 16:13
ildikó! most mond azt, hogy komszomol!
miksi
2022. július 25. 06:42
Egy nőtől nem lehet elvárni, hogy "otthonos legyen piszoár-témában". Hogy eltartott kisujjal, affektálva tudja, mit jelent a "fali vizelde". Amely a nyugati, franciás kultúra terjedése révén felváltotta a közönséges, erre a célra lekátrányozott, vagy urasabban lecsempézett falra való hugyozást. Amelyet nem nőknek találtak ki, mert számukra ott volt a guggolás, meg úrinőknek a tál, vagy később az angol WC, a kagylójával. Persze Varga Juditról lehet tudni, hogy férfiakat megszégyenítő módon tud "labdával dekázni", úgyhogy talán a piszoárba is be tudna találni. Csak ahhoz fiatalos ruganyosságra lenne szükség, bizonyos koron túl nem tanácsos próbálkozni, idősebbeknek már a visszatartás is nagy dolog. Hasonlóan ahhoz, hogy nem muszáj mindig hülyeségeket írni, megszégyenülni...
pumuklik
2022. július 24. 15:06
Ciánt, vén qrva!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!