Vasárnap nyitja meg első éttermeit a McDonald's „utódja” Oroszországban

2022. június 10. 12:45

Az orosz „McDonald's” felfedte új logóját, de az étteremlánc nevét nem árulták el.

2022. június 10. 12:45
null

A BBC cikkét idézve az Index arról számolt be pénteken, hogy a McDonald's orosz utódja felfedte új logóját, ami egy kört és két vonalat ábrázol. A körforma a húspogácsát, a vonalak pedig két sültkrumplit szimbolizálják.

A cég ugyanakkor egyelőre nem fedte fel a gyorsétterem-lánc új nevét, de több lehetőség is felmerült. A szóban forgó nevek között szerepel a „Tot Samyi”, ami oroszul annyit jelent: „ugyanaz”.

„A logó zöld háttere a vendégeink által megszokott termékek és szolgáltatások minőségét jelképezi” – idézte a BBC a Sistema PBO szóvivőjének nyilatkozatát.

Több mint 30 éve voltak az országban

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a McDonald's több mint 30 év után vonult ki Oroszországból. Május végén pedig már arról cikkeztek, hogy a licencvevőm,  Alexander Govor új néven fogja üzemeltetni a márkát az országban.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tuners
2022. június 10. 17:16
Meki általános stratégiáját mondjuk nem ismerem beszerzési láncról, de angliában nagyon nyomják hogy 100% British vagy Ír marha szóval abban sem lennék 100% biztos hogy zusából reptetik a marhájukat szerte a világon...
Tuners
2022. június 10. 17:11
Sajtos negyedfontos :p Európában McRoyal. Az egészséges étkezés nélkülözhetetlen része. Na jó nem, de megvan neki a helye. Én a quarter pounderre esküszöm, és nyugaton a meki filléres, két fontért kapsz Angliában voucher mealt, Negyedfontos közepes burgonyával, minimálbérböl négyet megkapsz, türhetö fizuból meg hetet az órabérböl.
pandalala
2022. június 10. 15:07
"egy kört és két vonalat ábrázol. A körforma a húspogácsát, a vonalak pedig két sültkrumplit szimbolizálják" klassz, tehát a hálózat lényege (egészségtelen étkezés) megmarad a lógóban is :-D
Lanchaster
2022. június 10. 14:37
Korábban mint ha arról lett volna szó, hogy a régi mekiket "Ványa bácsi" néven működtetik tovább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!