Vaszily Miklós tanácsadójaként folytatja Hajdú Péter

2022. június 27. 12:14

Feladatait Szabó Péter veszi át a Life TV-t és Ozone TV-t üzemeltető vállalatnál.

2022. június 27. 12:14
null

A Bors is beszámolt arról, hogy átalakítja szervezeti felépítését a Media Vivantis Zrt. Távozik a médiavállalattól Hajdú Péter vezérigazgató, aki a TV2 Csoport elnökének, Vaszily Miklósnak tanácsadójaként folytatja munkáját. Ezzel egyidőben Szabó Péter korábbi terjesztési igazgató veszi át a Life TV-t és Ozone TV-t üzemeltető vállalat vezetését operatív vezetőként – ismertették.

A portál emlékeztetett arra, hogy Hajdú Péter irányítása alatt a Media Vivantis Zrt. a hazai televíziós piac legdinamikusabban növekvő vállalatává vált. A Life TV-vel két év alatt 414%-os növekedést produkált, azaz megnégyszerezte piaci részesedését és 39 helyet lépett előre a televíziós sikerlistán.

Létszámleépítés és műsorstruktúra átalakítás

A Bors kitért arra is, hogy Hajdú távozását követően a Media Vivantis Zrt. jelentősen átalakítja működését. A kedvezőtlen gazdasági környezet miatt csökkenti munkavállalóinak számát, valamint átalakítja a portfoliójába tartozó csatornák műsorstruktúráját.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kegyes urunk Karolus
2022. június 27. 15:59
Jól kinótte magát ez a dundi pöcs.
Lajoss
2022. június 27. 15:36
Szegény Miklós..:)
zakar zoltán béla
2022. június 27. 15:02
se lej t
gyaloggos
2022. június 27. 14:08
AMÚGY az a tanácsadói állás lehet ám humbug! TÉNYLEGESEN egy munkaszerződés, csak azért, hogy ne érje szó a ház elejét, hogy HAJDÚT csak úgy kirűgták, miközben OHNE feladat,. mi több, be sem kell járnia, be sem mehet a munkahelyére! OSZT néhány hónap múlva megszűnik az is! MERTHOGY milyen tanácsokat adhatna HAJDÚ VASZILYNEK? Hm....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!