Nőnek mondta magát, hogy nyugdjíba menjen – az Alapjogokért Központ szemléje

2022. február 07. 15:31

Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről.

2022. február 07. 15:31
null
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ

Az Alapjogokért Központ szemléje

„Hűséges olvasóink jól tudhatják már, hogy a progresszívek szerint a pedofíliát nem szabad elítélni, hanem meg kell magyarázni. Ennek érdekében javasol szexuális felvilágosítást gyerekeknek egy pedofil „érdekvédelmi szervezet”. Meglátásuk szerint csupán el kell magyarázni a gyerekeknek, hogy a pedofília jelensége teljesen normális, és hogy ha mindkét fél beleegyezik a szexuális együttlétbe, akkor nem történhet semmi baj.

Az interneten gyűjtenek maguknak pénzt az angol tinédzserek nemváltó műtétekre és pubertásgátló gyógyszerekre. Akciójuk egész sikeres, mivel több ezer fontot gyűjtenek össze pár hét alatt. Az orvosok szerint viszont több mint kockázatos, hogy a tizenévesek megkerülik a szakértőkkel való konzultációt. Ennek ellenére többszörösére növekedett a magánklinikákon végrehajtott nemváltó műtétek száma az Egyesült Királyságban.

A szülők megkérdezése nélkül tartott szexuális felvilágosítások ma már bevett gyakorlattá váltak az Egyesült Államokban. Így volt legutóbb egy floridai általános iskolában is, ahol a „tanácsadó” arra kérte a gyerekeket, hogy szólítsák egymást más néven, és a nemüktől eltérő névmásokon. Ez a titokban tartott „kurzus” azonban kis híján egy 12 éves kislány életébe került.

Lia Thomson ismét alkotott. Legutóbb arról írtunk, hogy a transznemű úszó sorra nyeri az úszóversenyeket a lányok mezőnyében, hiszen férfi fizikumával a lányok nem tudják felvenni a versenyt. Most Thomson a női öltözőben okoz kellemetlenséget a többi lánynak, mivel férfi nemi szerve továbbra is megvan, de azt nem hajlandó eltakarni.

E heti összeállításunkban olvashatnak még a rasszista diétáról, az Apple legújabb, LMBTQ kompatibilis fejlesztéséről, egy ravasz svájci nyugdíjasról, valamint az USA-ban terjedő drog legalizációról.”

A teljes szemle itt olvasható

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyuri05
2022. február 11. 22:19
Bocsánat, de értelmezzük már, hogy mi is az a nemváltó műtét? Ha egy biológiailag ép férfi, vagy nő "nemvátó" műtéten esik át, akkor a nemváltott " nőnek" havonta lesz önmagától érett petesejtje? Lesz méhe, és ki is tudja hordani egy "nő"-ből lett férfivé nemváltott férfi által nemzett saját magzatát? Tehát, a biológiai nőből férfivé nemváltott férfi önmagától képes nemzeni, lesz érett hím ivarsejtje? Azaz, mindkét nemvátott személy teljesértékű hím, és nőnemű egyeddé válik? Mert ha nem, akkor szerintem nem beszélhetünk nemváltásról. Nemváltó műtét után, lesz két terméketlen, impotens, meddő lény, némi külső nemi jelleggel. Jól értem? Mert ha igen, akkor nemváltó műtét nem létezik, csak annak hazudják, megtévesztésként. Javítsanak ki, ha rosszul értem.
APA152
2022. február 11. 22:16
" E heti összeállításunkban olvashatnak még a rasszista diétáról, az Apple legújabb, LMBTQ kompatibilis fejlesztéséről, egy ravasz svájci nyugdíjasról, valamint az USA-ban terjedő drog legalizációról.” Szerintem azt a szót,hogy USA,már le kellene cserélni,egy "polkorektebb " szóra. Javasolnám a Pszichiátria szót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!