Tovább a woke forradalom útján – az Alapjogokért Központ szemléje

2022. január 31. 14:38

Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről.

2022. január 31. 14:38
null
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ

Az Alapjogokért Központ szemléje

„Hűséges olvasóink jól tudják már, hogy a szexualitás kapcsán felmerülő kérdések szakemberekkel való megvitatása komoly maradiságnak számít manapság. Kanadában is hasonló történt, mivel betiltották az LMBTQ-szervezetek által áltudománynak tartott reparatív terápiát, sőt, büntetendővé tették. A jogszabály maga a progresszív mennyország, hiszen már az előszavában mítosznak titulája a heteroszexualitás előnyben részesítését.

Ma már nem könnyű megfelelni a „woke” forradalom elvárásainak. Így járt ezzel George Orwell világhíres regénye, az 1984 is. Egy angliai egyetemen ugyanis „veszélyes” minősítést kapott a mű, mivel elég érzékeny témákat feszeget. Hiába, a Nagy Testvér szeme bizony mindent lát, és a gondolatrendőrség már nem is tűnik annyira távolinak.

A „férfiból lettem nő” kártyát egyre többször játsszák ki a vádlottak, hogy megússzák büntetésüket. Ennek egy újabb példáját láthatjuk az Egyesült Államokban, ahol a kerületi ügyész nem akar börtönt indítványozni egy szexuális bűnelkövetőnek, mert az időközben transzneművé lett vádlottat bántanák rabtársai a börtönben. Ezért inkább enyhébb büntetést szabna ki rá.

A queer mozgalom megindította, kapaszkodjanak meg: a teológiai mozgalmát. Rögtön az első ilyen panelbeszélgetésen megállapításra került, hogy Jézus többször „transzneműsítette” magát a Bibliában. Ezt a mindent elsöprő „tézist” sikerült levezetniük a nagycsütörtöki lábmosásból.

E heti PC szemlénkben olvashatnak még a progresszív M&M cukorkákról, a transzfób bélyeg következményeiről, az amerikai bevándorlási eljárás csődjéről, valamint az egy nap felfüggesztésre ítélt molesztálóról is.”

A teljes szemle itt olvasható

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Svalbard
2022. január 31. 15:35
Mi van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!