Klímaváltozás-betegek – az Alapjogokért Központ szemléje

2021. november 29. 12:05

Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről.

2021. november 29. 12:05
null
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ

Az Alapjogokért Központ szemléje

„Hűséges olvasóink jól tudják már, hogy a klímaváltozás nem tréfadolog. Annyira nem, hogy a globális felmelegedést immár betegségként is nyilvántartják. Egy hetvenes éveiben járó nő egészségügyi állapotának romlásához kisebb részben a hölgy asztmája, diabétesze és szívelégtelensége, nagyobb részben azonban a klímaváltozás járult hozzá.  

Brit tudósok bebizonyították, hogy a férfiak felelősek a klímaváltozásért, mivel átlagosan több húst esznek, mint a nők. A kutatás szerint akár 40 százalékkal is több üvegházhatású gáz kibocsátást is eredményezhet egy átlagos férfi étrend egy nőihez képest. Azonban nem csak a húsfogyasztás pusztítja a bolygót, a kutatók azt is kiderítették, hogy 25 százalékkal csökkenthetnénk a kibocsátásunkat, ha nem fogyasztanánk „opcionális” termékeket, mint a kávé, az alkohol és az édességek.

A skót kormány végre haladó intézkedésekre szánta el magát az LMBTQ-közösség támogatása és saját Munkahelyi Egyenlőségi Indexének javítása érdekében: bevezeti az Mx előnevet az elavult Mr és Ms/Mrs mellé, eltávolítja a kirekesztő „anyaság” szót a szülési szabadságra vonatkozó politikájából, és női higiéniai termékeket helyez el a férfi mosdókban.

Texasban az egyik állami szerv arra kötelezi munkavállalóit, hogy részt vegyenek egy, a kritikai fajelméletről szóló képzésen – természetesen, az adófizetők pénzéből. A képzés részeként mindenkit értékelnek az alapján, hogy mennyire rendelkezik egészséges vagy éppen egészségtelen faji és etnikai identitással, vagyis hogy mennyire áll készen arra, hogy „személyes áldozatot hozzon” az egyenlőség és igazságosság érdekében.

Heti gyűjtésünkben arról is olvashatnak, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság szakított eddigi politikájával és lehetővé teszi transznemű nők született nők elleni küzdelmét a versenysportokban; valamint arról, hogy miként teszi lehetővé egy floridai iskolai körzet az iskolák tisztségviselői számára, hogy a szülők nevében, ám azok beleegyezése nélkül intézkedhessenek a gyermekek nemi identitásával kapcsolatban.”

A teljes szemle itt olvasható

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2021. november 29. 12:19
"Egy hetvenes éveiben járó nő egészségügyi állapotának romlásához kisebb részben a hölgy asztmája, diabétesze és szívelégtelensége, nagyobb részben azonban a klímaváltozás járult hozzá." Ideje lenne szanatóriumot építeni a klímabetegeknek valahova a sarkkörön túlra. Még le sem szállna velük a repülő, már meggyógyulnának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!