Hajdú Péter is kiakadt a budapesti dugókon

2021. június 11. 11:18

Schobert Norbi pedig a főpolgármestert kritizálta.

2021. június 11. 11:18
null

Budapest elesett, egyáltalán nem lehet haladni, már a wazze app sem tudja követni, mert még a kis utcákban is dugó van!”írta közösségi oldalán Hajdú Péter, utalva arra, hogy az elmúlt napokban óriási dugók bénították meg a fővárosi közlekedést és tömegközlekedést. 

A megbénult közlekedéssel kapcsolatosan Karácsony Gergely is megszólalt, aki azt mondta: „hát szálljon ki a kocsiból, és menjen gyalog”. 

Karácsony dilettáns”

– írta Schobert Norbert Hajdú Péter bejegyzése alá.

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2021. június 14. 08:58
Nincsenek dugók, ezek személyiségfejlesztő, önuralomépítő, agresszívitást csökkentő közössségi meditációs gyakorlatok..
Volo
2021. június 13. 14:37
Soha nem kedveltem a celebeket, de ha a véleményük egybe esik az enyémmel, nem ők a hibásak! Csak alátámasztják az én a helyes véleményemet!
nyugalom
2021. június 12. 20:45
Hajdú et, a celeb! Lapozzunk!
masikhozzaszolo
2021. június 12. 10:05
Talán Santorini szigete az, ahova nincs autósbehajtás. És le van satírozva a kápolna tetejéről a kereszt. Megkérném a pestieket, nézzék már a bazilikát, ott van e még? Tudom, máshol már feszegetik a templomokat, harangokat, stb. Le kell tenni a kocsit Budapest előtt, és mint Petőfi, séta. A négyökrös szekér mellett lehet ballagni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!