First Lady lesz Michelle Pfeifferből

2021. január 22. 16:16

Michelle Pfeiffer játssza Betty Fordot az amerikai first ladykről készülő tévésorozatban.

2021. január 22. 16:16
null

Michelle Pfeiffer fogja játszani Betty Fordot az amerikai first ladykről készülő antológiasorozatban – számolt be a The Hollywood Reporter című filmes portál.

A The First Lady című produkcióhoz az Emmy-díjas Susanne Bier is csatlakozott: ő fogja rendezi a széria összes részét, valamint vezető producerként is részt vesz a munkálatokban.    

A Showtime megrendelésére készülő sorozat alkotói már korábban bejelentették, hogy Michelle Obamát az Oscar-díjas Viola Davis fogja alakítani. Azt egyelőre nem tudni, hogy a széria harmadik központi figuráját, Eleanor Rooseveltet ki fogja játszani.   

Az Aaron Cooley által jegyzett sorozat az elnökfeleségek magánéletét és politikai ambícióit is bemutatja, azt, hogy miként vettek részt olykor nagy horderejű döntések meghozatalában a Fehér Házban töltött idejük alatt.

(MTI)

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vastaps
2021. január 23. 15:20
...elnokfelesegek, politikai ambiciok= "nyissunk 1 szamlat az ehezo gyerekeknek" " Tessek adakozni" "hihihi"
olajfa1
2021. január 23. 12:57
Pfeifer soványabb, Ford né "nőiesebb" arcra...
Senki Alfonz
2021. január 22. 22:12
Ebben a meseszép történetben az az érdekes, hogy Gerald Ford sohasem nyert választást, mert alelnökké és elnökké is csak előlépett!!!!
annamanna
2021. január 22. 18:05
Azért egy kis infó, rövid cikk azokról, akiket alakítani fognak: Betty Ford: A first lady, aki túlragyogta az amerikai elnököt https://www.origo.hu/tudomany/20181020-a-first-lady-aki-tulragyogta-az-amerikai-elnokot.html Eleanor Roosevelt: Roosevelt különös házassága https://torimaskepp.blog.hu/2016/09/29/roosevelt_kulonos_hazassaga Itt külön érdekesség, hogy ő eleve Rooseveltnek született, távoli rokonok voltak, Eleanor Roosevelt Theodore Roosevelt (az USA 26. elnökének) unokahúga volt, ő is kísérte az oltár elé (mivel a szülei már nem éltek). A nagybácsi a Rushmore hegyen: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/cb/MtRushmore_TR_close.jpg/230px-MtRushmore_TR_close.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!