Karácsony: A parkolási biznisz a Fidesz ügye

2019. május 08. 20:38

A zuglói polgármester szerint a Fidesz már többször megakadályozta a zuglói parkolás költségeinek csökkentését

2019. május 08. 20:38

A parkolási biznisz a Fidesz ügye, ez tény – írta közleményében Karácsony Gergely zuglói polgármester Rozgonyi Zoltán kerületi fideszes alpolgármester parkolással kapcsolatos sajtótájékoztatójára reagálva szerdán.

Karácsony Gergely szerint a Fidesz már többször megakadályozta a zuglói parkolás költségeinek csökkentését, „ez a valódi időhúzás”.

A Fidesz bizottság felállításában látja a parkolási költségek csökkentésének lehetőségét, ami látszattevékenység – írta. A Fidesz már kétszer megakadályozta, hogy a zuglói önkormányzat saját kézbe vegye a parkolást, ez pedig a jelenlegi állapot legitimálása – fogalmazott a zuglói polgármester.

Rozgonyi Zoltán, a Fidesz zuglói frakcióvezetője, alpolgármester többször jelezte, hogy részt vesz a csütörtöki többpárti egyeztetésen, de a „pártközpont utasítására” most kihátrál ebből, ami gyávaság – vélekedett közleményében Karácsony Gergely zuglói polgármester, az MSZP és a Párbeszéd közös főpolgármester-jelöltje.

Rozgonyi szerdai sajtótájékoztatóján, arra reagálva, hogy Karácsony Gergely csütörtökre egyeztetést kezdeményezett a parkolásról, közölte: a zuglói Fidesz felszólítja Karácsony Gergelyt, hogy mondja fel a „botrányos parkolási szerződéseket”. A fideszes politikus a tervezett megbeszélést „elképesztő látszattevékenységnek” minősítette, ami szerinte újabb bizonyíték Karácsony Gergely alkalmatlanságára.

(MTI)

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2019. május 09. 07:45
Mekkora meztelencsiga. Undorító.
twist
2019. május 09. 06:17
Karácsony,. te ócska szélhámos, tönkretetted Zuglót pár év alatt Persze, tudom, azért is a Fidesz a felelős, hogy ilyen szemét vagy.
Negue
2019. május 09. 00:58
"Karácsony: A parkolási biznisz a Fidesz ügye" Sőt! Közvetlenül Orbáné. Mint tudjuk, minden tőle ered, és vele fejeződik be. Ugyi? :D
Mich
2019. május 09. 00:49
Hazudozik össze-vissza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!