Tud-e bégetni a bárányfelhő?

2018. október 07. 18:18

Csak idő kérdése volt, mikor tör ki a kaszárnyaforradalom a Jobbikban.

2018. október 07. 18:18
Tutiblog

„Csak idő kérdése volt, mikor tör ki a kaszárnyaforradalom a Jobbikban.

Midőn Vona Gábor otthagyta őket és elszegődött járási szintű Yuval Hararinak, hogy a értelmi képességeihez igazítva a technológia ránk leselkedő veszélyeiről és régi sérelmeiről gyártson Youtube videókat, a Jobbik összeomlott. Azóta nem képes eldönteni, hogy merre van az előre. A soha közelebbről ki nem fejtett néppártosodást visszacsinálni akaró pártütőket még sikerült kirekeszteni, aztán úgy maradtak, ahogy a választások estéjén álltak. Bambán néznek, és nem értik, mi történt velük, és főleg nem értik, mit kellene.

Vona Gábor rossz elnök volt, de legalább elnök volt.

Most nem elnökük van és nem elnökségük, hanem néhány régi haver, akik ökörhöz méltó következetességgel számolják fel magukat.(...)

Volner, Fülöp és Apáti felfogta az egyszeregyet és megpróbáltak visszatérni a »helyes« útra, csak hát kevesen maradtak ehhez. Kár volt asszisztálni Dúró Dóráék kirugásához – ugye? Ha most vasárnap lennének a választások, a Jobbik lehet be sem jutna, csatlakozna a felesleges pártok örök vadászmezőjén a Juhász Péter vezette Együtthöz, mellettük pedig az LMP szaladna bázisdemokratikusan. Választások ugyan nem most vasárnap lesznek, de azért komoly számlát mégse hagyjanak a parlamenti büfében.”

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Malvin
2018. október 08. 18:00
Látszik, hogy Vona a magyar Ciprasz, aki miután kiharcolta volna radikális pártja győzelmét, fülét, farkát behúzva teljesítette volna az Európai Bizottság diktátumait. Pártja ebből az örvényből azóta sem tud kijönni. Próbálják előkészíteni a tagságot a nagy liberális váltásra, de közben a hülyék markában darabokra hullik a radikális erő. A zöm átpártol a Fideszhez. Kár az eredeti Jobbikért, ami markáns, határozott, nemzeti pártnak indult. Ebben az időszakában OV is csak tanulhatott tőlük. De amikor ők akartak tanulni tőle, rájöttek, hogy nincs elég pénzember a hátuk mögött. A pénzemberek azonban csupán intellektussal tarthatók féken meg belügyi információkkal. Na, ez nem volt. Csak a hatalomvágy. Az meg kevésnek bizonyult. Simicska és Orbán zseniális húzással hidegre tették a Jobbikot. Előadták, hogy rosszban vannak. A cumit mindenki bevette, főleg Vona, akinek a fejére ment ki a játék. Nem látott tovább mérhetetlen hatalomvágyánál. Most Simicska „külföldre távozik” és hagyja, hogy fegyverhordozója , Nyerges Zsolt visszaszolgáltassa a Jobbik TV-jét a Fidesznek. Ne vicceljünk! Ha Simicskának tényleg ellensége lenne Viktor, inkább felgyújtotta volna az egész kuplerájt, vagy részletre az ellenzék kezére adta volna. https://felhom.blog.hu/2018/08..
puszika
2018. október 08. 11:27
Ha Jobbikosok többet olvasták volna a mandit,láthatták volna a következményeket!! Voltunk itt jó páran akik megmondtuk........lám bekövetkezett!! Jók vagyunk barátaim!!!
terra
2018. október 08. 09:40
A Jobbik jó úton halad afelé, hogy Gyurcsány csicska-pártja legyen. A tagság és a szimpatizánsi kör már teljesen azonosult is a dk-s csőcselékkel. Az Orbán iránti irracionális gyűlölet köde rátelepedett az agyukra, más gondolatuk már nincs is. Nem érdekli őket, hogy mi lesz az országgal, még az sem, hogy mi lesz saját magukkal és családjukkal. Csak az érdekli őket, hogy Orbán megbuktatásakor legyen egy jó estéjük, amikor együtt ehetik a Klára által sütött narancsos buktát és együtt ihatják le magukat Gyurcsánnyal. Hogy mi lesz másnap, az már nem érdekli őket.
Mr.Falafel
2018. október 08. 08:15
Volner szépen végigasszisztált pár aljasságot. Állítólag hitt a néppártosodásban. Tegnap legalábbis ezt mondta. A Jobbik most sem tesz mást, mint néppártosodik. Az EP néppártja is tele van liberálisokkal, szocikkal és fasz tudja még kikkel. Ezt jelenti néppártnak lenni. Akkor most mi is a problémája? A Jobbik ezen az úton halad. Ezért lettek a szavazóik kiábrándult komcsik. Volner kicsit tovább maradt ebben a buliban, minthogy morális értékvesztés nélkül ki tudna szállni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!