Ünnepséggel köszönte meg a felajánlásokat a Jónak lenni jó

2017. március 28. 21:52

Külön ünnepséggel köszönte meg a Magyar Református Szeretetszolgálat a Jónak lenni jó akcióban érkezett felajánlásokat. A közmédián tavaly ötödjére indult el az akció. Összesen 260 millió forint gyűlt össze a jótékonysági szervezet javára. A felajánlásokból rászoruló családokat segítenek.

2017. március 28. 21:52

A Magyar Református Szeretetszolgálat egy ünnepség keretében köszönte meg a felajánlóknak és a műsor készítőinek a Jónak lenni jó nevű akcióban összegyűlt adományokat. Beszterczey András, a magyar református egyház szeretetszolgálati irodavezetője azt mondta, a felajánlásokból rászoruló családoknak szeretnének segíteni. Anyaházakat hoznak létre: egyet Debrecenben, egyet Budapesten – írja a hirado.hu.

Az adományokat tavaly decemberben gyűjtötték a közmédia arcai egy egész napos műsorfolyamban. Az adásban megszólaltak a segítségre szoruló emberek is. Az adományok folyamatosan érkeztek szerte az országból és a világ különböző pontjairól.

Az az összefogás, ami ismét létrejött határokon belül és kívül, a legnagyobb sikere a Jónak lenni jónak. És azért, mert a kispénzű emberek éppen úgy a zsebükbe nyúltak és segítettek, mint azok, akik tehetősebbek. És aminek nagyon örülünk, hogy határokon kívülről is meg tudtunk nyerni olyan fantasztikus művészembereket, hogy segítsenek, mint például Terence Hill vagy Jean-Paul Belmondo. Úgyhogy bízunk abban, hogy lesz folytatás és az idén is, decemberben lesz Jónak lenni jó” – fogalmazott Sikósi Beatrix, az MTVA nemzetiségi, külhoni és kiemelt projektek főszerkesztője.

A Magyar Református Szeretetszolgálat javára rekordösszeg: több mint 260 millió forint gyűlt össze a műsor segítségével. A licitálható tárgyakból összesen 3 millió forint folyt be. A legnagyobb adomány pedig egy 70 millió forintot érő kúria volt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!