Jónak lenni tényleg jó!

2016. december 18. 22:29

A svájci református egyházak segélyszervezete (HEKS) 31 millió forintos felajánlásával már több mint 109 millió forint gyűlt össze vasárnap 15 óráig a közmédia ötödik Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági akciójában, amelynek egész napos műsorfolyama a Magyar Református Szeretetszolgálatot támogatja.

2016. december 18. 22:29

Idén négy tárgyra – Forma 1-es dedikált zászlóra, Terence Hill mellényére, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. Viktória mintával festett korsóvázájára és Jean-Paul Belmondo francia filmszínész kabátjára – lehet licitálni, az induló ár 500 ezer forint – közölte Siklósi Beatrix, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap nemzetiségi, külhoni és kiemelt projektek főszerkesztője.

A főszerkesztő elmondta, hogy a tárgyak eladásából kétmillió forint, valamint a 1358-as adományvonalra és a számlaszámra küldött összegekből 53 millió forint gyűlt össze.

Vasárnap reggeltől estig a közmédia szinte valamennyi csatornáján – a Dunán, a Duna World-ön, az M1-en, az M5-ön és a Kossuth rádióban – foglalkoznak a jótékonysági akcióval, valamint ezen a napon a műsorvezetők és műsorkészítők fogadják a hívásokat, pénzügyi felajánlásokat.

A vasárnapi adásban a stúdióbeszélgetések mellett két külső helyszínről, a Bethesda Gyermekkórházból és a magyarországi reformáció fellegvárából, Debrecenből, valamint Miskolcról és Kárpátaljáról jelentkeznek a közmédia munkatársai.

Több mint 70 felajánlott tárgy vásárolható meg fix áron december 31-ig, de további tárgyakat már nem tudnak befogadni. Licitálni, vásárolni és tájékozódni ITT lehet.

(MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!