Bohócdoktorokat ajándékoztak meg zenészhallgatók

2016. december 16. 10:17

A vártnál több adományt sikerült összegyűjtenie a szegedi zenészhallgatóknak és egyetemistáknak, akik a játékokat a bohócdoktoroknak adták át. A játéksokaság nemcsak karácsonykor, de jövő évben is boldoggá teszi majd a kórházak kis betegeit és a szociális otthonok lakóit.

2016. december 16. 10:17

Bohócdoktoroknak gyűjtöttek játékokat a szegedi zenészhallgatók és egyetemisták. A vártnál sokkal több adományt érkezett be, így a karácsony elmúltával még jó ideig tud az alapítvány jótékonykodni a játékokkal, szociális otthonok lakói és a kórházak kis betegei nagy örömére.

Garamvölgyi Judit, az alapítvány elnöke elmondta, a gyógyító bohócdoktorok fogják eljuttatni a játékokat a beteg kisgyermekeknek, a vidám percek mellett ajándékokkal is megörvendeztethetik azokat, akik az ünnepet a kórházban, klinikán töltik, vagy éppen valamely szociális intézményben élnek. A vártnál nagyobb siker miatt úgy számolnak, hogy bőven marad jövő évre is játék.

„Úgy érezzük, hogy a célját elérte ez a gyűjtés. Sokkal kevesebbre számítottunk, ez egy kétszáz fős karhoz képest rengeteg ajándék" - mondta Czifra Dániel, a kar hallgatói önkormányzatának vezetője a tucatnyi teli zsák játék mellett állva. Nagyon örültek annak, hogy más egyetemi karok hallgatói is hoztak be ajándékokat, sőt csatlakoztak olyanok is, akiknek semmilyen kapcsolata nincs az SZTE-vel, mégis vittek adományokat a koncertre, de akadt, aki csak egyszerűen elhelyezte a plüssállatokat a porta melletti dobozban.

Az egyetemisták ígérték, hogy jövőre is gyűjtenek jótékonysági adományokat, mert „ezt nem szabad abbahagyni”. 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!