Bohócdoktorok segítették a jótékonysági Mikulást

2016. december 06. 13:15

Ezer tábla csokival segítette a Karitáció Alapítvány bohócdoktor csapata a Mátrix Közhasznú Alapítvány által szervezett jótékonysági Mikulás csomag osztást.

2016. december 06. 13:15

Ezer finomságokkal megtömött csomag került a 2016 december 4-én tartott Mikulás ünnepségen átadásra nélkülöző családok gyermekeinek, a tábla csokoládék ezekbe a csomagokba kerültek bele. A táblás csokikkal való támogatás mellett a Mikulás csomagok elkészítésében is segített az alapítvány az Angyali.hu és Mátrix Közhasznú alapítványoknak. 

A program nagy sikert aratott. A 2008 óta sikeres bohócdoktor mozgalom a kórházi gyógyító programok támogatása mellett szociális-humanitárius segítő feladatokban is részt vállal.

Az ezer Mikulás csomag összeállításában a támogatók, adó 1% felajánlók, az önkéntes segítők, a céges támogatók is nagy szerepet játszottak.  

Fotó: Karitáció Alapítvány

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!