Internetes palatábla segíti az érettségire való felkészülést

2016. október 16. 22:21

A jövő évtől érvényes matematika érettségi követelményeknek megfelelő és a szükséges teljes ismeretanyagot feldolgozó e-learning képzés segíti a diákok felkészülését a www.epalatabla.hu oldalon.

2016. október 16. 22:21

Az e-Palatábla Alapítvány által közzétett és ingyenesen elérhető elektronikus tananyagcsomag középszinten 25 héten, emelt szinten 30 héten keresztül nyújt segítséget az érettségi előtt állók felkészüléséhez.

Az online képzés tartalmazza az érettségihez szükséges teljes elméleti tananyagot, az azokhoz tartozó, részpontozással kiértékelhető gyakorlófeladatokat és teszteket, sőt, a matematikai példák mindennapi életben hasznosítható gyakorlati alkalmazását is bemutatja.

Ezt követően a matematika érettségiig közép- és emelt szintű érettségi szimulációkkal, próbaérettségikkel lehet folyamatosan gyakorolni oly módon, hogy az ellenőrzésnél minden példa részletes kidolgozása és a hozzátartozó elméleti rész is elérhető.

A képzés az utolsó három hétben a szóbeli emelt szintű érettségire készíti fel a tanulókat. Mindezt úgy, hogy a tananyagcsomag – számítógépen vagy táblagépen – bárhol, bármikor tanulható, nem kell más hozzá, csak internetelérés, és regisztráció a weboldalon.

(MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!