Egyházi közösségek rendeznek fesztivált Szegeden

2015. augusztus 26. 10:35

Tágas Tér néven rendeznek ingyenes fesztivált szegedi egyházközségek, több felekezet részéről – derült ki Kiss-Rigó László szeged-csanádi katolikus megyéspüspök, Czagány Gábor református lelkész és Kovács Ákos énekes közös sajtótájékoztatóján.

2015. augusztus 26. 10:35

Egyházi közösségek kezdeményezésére szeptember 25. és 27. között rendezik meg az év legnagyobb, ingyenes szegedi rendezvényét, a Tágas Tér Fesztivált – közölte Czagány Gábor református lelkész, a fesztivál főkoordinátora szerdán Szegeden, Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspökkel és Kovács Ákos előadóművésszel közösen tartott sajtótájékoztatón.

A szervezők az újszegedi Ligetben, illetve a város számos pontján olyan nyitott teret álmodtak meg, amely minden szegedi számára értéket és feltöltődést nyújthat – hangsúlyozta Czagány Gábor.    
 
A fesztivál koordinátora úgy fogalmazott, hogy a háromnapos fesztiválon mintegy 120 programon keresztül azoknak a városért dolgozó szervezeteknek, csoportoknak, intézményeknek kínálnak bemutatkozási lehetőséget, amelyek segíthetnek bebizonyítani, hogy Szeged egy élhető, lehetőségekkel teli település. 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!