Didák testvér, a házasságterapeuta szerzetes

2015. június 04. 08:45

Didák testvér egy lányt hagyott ott azért, hogy ferences szerzetes legyen. Többek közt házasságterápiával foglalkozik. Didák testvér boldog, Didák testvér rendben van.

2015. június 04. 08:45

Saját bevallása szerint semmi elől sem menekült, nem maradt le semmiről, pusztán döntött két út között, és bár korlátokat választott, mégis a szabadság mélységeit éli át. 40 év után ő lett az első ferences, akit nem szenteltek pappá, laikus testvér lett. Tanít, osztályfőnök, emellett foglalkozik pár- házasság- és családterápiával. Úgy látja, hogy mintha az emberek nem tudnák a közeli kapcsolataikat felépíteni, fenntartani és kezelni. Rengeteg házasságba belelát, így objektíve és kívülről tudja őket kezelni. Hobbija a fotózás. 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sikulin
2015. november 21. 17:12
Az legalább bizonyos, hogy nem tette az életét tönkre egy túlemancipált nő!
Fahrenheit 451
2015. augusztus 19. 05:13
"egy lányt hagyott ott azért, hogy ferences szerzetes legyen." mi sem természetesebb, hogy ettől házasságterapeuta lesz az ember.. :p
Akitlosz
2015. június 05. 18:15
Tanácsot adni a világ legkönnyebb munkája. Így is és úgy is minden felelősség a tanácsot kérőé, ha meg fogadja a kapott tanácsot, ha nem.
Sikulin
2015. június 05. 15:45
Ettől függetlenül, mint kívülálló, lehet hogy jobb tanácsokat tud adni, mint a sok elvált "haver/barinő" akik a saját házasságukkal sem tudtak mit kezdeni... Vagy a "hivatásos" szintén elvált házassági tanácsadók...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!