Stohl ügyvédje védi Damut másodfokon

2011. szeptember 14. 21:50

Ügyvédet váltott a hétfőn első fokon hat év börtönbüntetésre ítélt Damu Roland. A színészt a másodfokú eljárás során a Stohl Andrást is képviselő Ruttner György védi majd.

2011. szeptember 14. 21:50

Első fokon hat év börtönbüntetésre és hat év közügyektől eltiltásra ítélte a bíróság Damu Rolandot erőszakos közösülés, két rendbeli személyi szabadság megsértése, és súlyos testi sértés miatt hétfőn.

A színész szerdán úgy döntött, hogy új ügyvédet kér fel a másodfokú eljárásra: azt a Ruttner Györgyöt, aki Stohl Andrást is védte másodfokon, és sikerült elérnie, hogy az első fokhoz képest jelentősen enyhébb ítélet szülessen. Ruttner elvállalta Damu felkérését - számolt be az RTL Klub.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drieno
2011. szeptember 15. 10:49
íme egy kis ízelítő rolandka mennyire ura az indulatainak: http://www.youtube.com/watch?v=HqFeG5FIk3A 4:22 itt meg az áldozat: http://www.youtube.com/watch?v=8w9S9rF-NoM&feature=related ki ki eldöntheti, kinek lehet igaza szerintem a csaj nem játssza meg magát, de ha mégis, 30 oscart is megérdemelne az alakításáért
soelmo
2011. szeptember 15. 10:43
...és vajon felvonul-e Törőcsik Mari ezúttal is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!