Stohl-ügy: Újabb érintett akar pénzt

2011. augusztus 08. 09:39

Felbukkant a tavaly májusban történt baleset egyik újabb érintettje, aki igazságtalanságnak tartja hogy nem kapott kártérítést Stohl Andrástól.

2011. augusztus 08. 09:39

Kártérítést követel Stohl Andrástól egy blogger, aki 2010. május 8-án az egyik összetört autóban utazott a színész által okozott baleset miatt. Szabó László nem kapta meg azt a stresszdíjat, melyet állítólag a baleset minden érintettjének kifizettek.

Két hónapja próbáltam felvenni a kapcsolatot Stohl András ügyvédjével, aki a mai napig nem válaszolt. A rendőrségen és a bíróságon is tanúskodtam, soha egy bántó sort sem írtam az üggyel kapcsolatban, de szeretném, ha tisztán látna mindenki az ügyben. Engem is ért stressz, ezért úgy gondolom, ugyanakkora összeg jár nekünk is, mint a másik három utasnak, akiket maguktól megkerestek” - magyarázta Szabó a Blikknek.

Ruttner György, Stohl András ügyvédje elmondta: „Azokat kártalanítottuk, akiket a bíróság sértettnek vagy anyagilag érintettnek minősített. Eddig összesen 5 millió 800 ezer forint összegű kártérítést teljesített ügyfelem a baleset károsultjainak, a legkisebb kifizetett összeg százezer forintos tétel volt”. Ruttner az őt levélben megkereső Szabó Lászlónak a polgári peres eljárás megpróbálását javasolja.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2011. augusztus 09. 11:32
Tavaly láttam egy borzalmas darabot Stohl-lal, nagyon elbaszta az estémet. Én is követelek kártérítést!
drieno
2011. augusztus 08. 22:37
igazságtalannak tartom, hogy mindenféle celebekkel bombázzák a tudatomat ha kell, ha nem ha használni akarják az agyamat, vagy beleprogramozni, hogy "bucika jó, bucika rendes, bucika a nemzet nagy reménysége, bucika ...stb", akkor én is kártérítést követelek, és szerintem teljesen jogosan, azoktól is , akik a "bucika jó, bucika a magyar színjátszás nagy alakja, bucika vezekel, bucika stb" tartalmú nyilvános levelet írnak a bíróságnak fizessenek az alföldiék is
vero1_
2011. augusztus 08. 17:56
örökké a címlapon. igazi CELEB.
Django
2011. augusztus 08. 12:43
Leszállhatnának már Stohlról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!