Orgia a Gellértben

2011. május 19. 14:07

Bordélyházzá alakította a Gellért fürdőt egy német biztosító társaság még 2007-ben - írja a Spiegel. A Hamburg-Mannheimer húsz prostituálttal és a medencék partján felállított ágyakkal kedveskedett legjobb dolgozóinak. A fürdőnél nem hivatalosan cáfolták az Atv-nek a német lap értesülését, hivatalos tájékoztatást későbbre ígértek az illetékesek.

2011. május 19. 14:07

A Hamburg-Mannheimer Biztosító 2007-ben Budapesten látta vendégül legjobb képviselőit egy „frissítő szex-partira”. A cég lapja „kegyetlen buliról” számolt be – írja a Spiegel Online. A Handelsblatt információi szerint a budapesti Gellért fürdőt bérelték ki, amit szabadtéri bordéllyá alakítottak át. A nőket állítólagkülönböző színekkel jelölték meg. A hölgyek piros és sárga karszalagot viseltek egy vendég szerint, aki hozzátette: „Az egyik csoport hostessként volt jelen, a másik számos kívánságot is teljesített. Voltak nők fehér karszalaggal is. Ők az elnökség és a legeredményesebb közvetítők számára voltak fenntartva.”

Még kendőkkel elfüggönyözött baldachinos ágyakat is felállítottak a termálfürdőben: „Mindenki ágyra mehetett egy nővel és azt tehette, amit akart. A nők alkarjára egy ilyen találkozás után egy bélyegzővel pecsételtek rá. Így lehetett tudni, hogy melyik nőt milyen sűrűn vették igénybe” - mondta el az egyik informátor. Időközben a felelős vezetőket és elnökségi tagokat elbocsátották. A résztvevők a Handelsblatt szerint ugyanakkor arról számoltak be, hogy sok akkori résztvevő – köztük igazgatósági tagok és más vezetők – még ma is a cégnél dolgoznak.

A HMI biztosító konszern időközben összeolvadt az Ergo konszernnel. Az Ergo szóvivője szerint a HMI további rendezvényeit is vizsgálják. Az ügy kapcsán az Atv megkereste a Gellért fürdőt üzemeltető Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. marketingosztályát, ahol megdöbbenéssel értesültek a hírről. Tájékoztatást csak későbbre ígértek.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!