Alternatív agyműtét Afrikából

2011. április 05. 10:58

Érzéstelenítés és műszaki kellékek nélkül végez hétórás agyműtéteket egy afrikai varázsló. A technikai deficit ellenére az eljárás 96 százalékos túlélési esélyt biztosít.

2011. április 05. 10:58

Egy afrikai varázsló érzéstelenítés nélkül végez agyműtéteket, a minden műszaki kellék nélkül végrehajtott operáció ennek ellenére 96 százalékos túlélési esélyt nyújt. A hétórás operáció után a beteg a saját lábán távozik úgy, hogy a varázsló nem varrja össze a sebét. A varázsló egyes páciensei már tizenharmadik agyműtétükön vannak túl.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drieno
2011. április 07. 09:24
érdekes, mintha azt tanították volna biológiából, hogy az agy nem egy vörös húscafat, és hogy a koponya vastag bámulatos, hol tart már a tudomány
egysegelem
2011. április 06. 17:57
En is ismerek egy magyar varazslot, aki jobber majmok agyan hajt vegre muteteket, a mutetek celja erzelmi aznosulas a doktorral, a logikus gondolkodas teljes hianyanak eloidezese, a tenyek figyelmen kivul hagyasa. Az orvos rendkivul sikleres 3 betegbol 2nel (mondhatni 2/3os) elerki a kivnat hatast.
Steppenwolf
2011. április 05. 12:34
El vannak maradva, nálunk Tihanyi már évekkel ezelőtt is végezett élőben gerincműtétet, tévén keresztül :D http://www.youtube.com/watch?v=OBcPGORIq1o Egyébként baromi megnyugtató, hogy volt akit már tizenháromszor műtött a sámán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!