Perrel fenyegetik Bochkorékat

2010. június 17. 12:14

Boros Lajos és Bochkor Gábor élő adásban adott lehetőséget egy hallgatónak, hogy széttörje Király Viktor CD-jét, melyet egy másik rádió műsorában nyert. A 2008-as Megasztár nyertesének apja perrel fenyegette meg a Neo FM műsorvezetőit.

2010. június 17. 12:14

Király Tamás, az EMI lemezkiadó kreatív igazgatója szerint „magát a magyar zenét támadta meg a Bochkorék foglalkoztató rádió”. Az énekverseny negyedik szériájának győztese az egyik bulvárlapnak azt mondta: mélységes szomorúságot érez amiatt, hogy egy országos kereskedelmi rádióban ilyesmi megtörténhet.

„Nem volt szándékunkban megbántani az énekest, elismerjük és tiszteljük Király Viktort; a történteket show-elemnek szántuk, a Bumeráng csupán teret adott egy hallgatói véleménynek” - fűzte hozzá az esethez a Neo FM programigazgatója.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2010. június 17. 16:12
Ez egy jó reklám mindenkinek, semmi több.
tewton
2010. június 17. 16:03
show-elemnek szánva nem lehetne pár erős kopasszal megijeszteni borosbocskort egy kapualjban? csak annyira, hogy a pisijük foltot hagyjon az aszfalton? csak amolyan szóbeli gyerekcsínyre gondolok, amiből ők is show-elemet csinálnak majd utána élő adásban. ha be mernek menni utána még :)
honphibu
2010. június 17. 15:35
Hej Király Tamás! Te is jól eltávolodtál '80-as évekbeli önmagadtól!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!