El a kezekkel a múzeumainktól!

2023. május 07. 14:45

Ragaszkodunk ahhoz, hogy a Nemzeti kastélyprogramban felújított csodás épületeink a közösség tulajdonában és kezelésében maradjanak.

2023. május 07. 14:45
null
L. Simon László
MTI

Írta: L. Simon László, a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója

 

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
quantum
2023. május 07. 16:34
Teljesen egyetértek, ez a MINIMUM! De inkább sokkal de sokkal súlyosabb büntetéseket az ilyen agyatlan kretén batmokra! Mérlegelési lehetőség nélkül a legsúlyosabb büntetést, ha kezet ragasztanak, nem kell sietni a segítséggel...
retyezáti remete
2023. május 07. 15:54
"A legkönnyebben a mérhetetlen álszentségükről és demagógiájukról elhíresült klímaaktivisták támadásaira tudunk felkészülni." Sztem éppen ellenkezőleg. Ha én holnap elhatározom hogy festékkel lefújok valahol egy képet, ugyan hogyan tudnának megállítani?
Akitlosz
2023. május 07. 15:46
"Ragaszkodunk ahhoz, hogy a Nemzeti kastélyprogramban felújított csodás épületeink a közösség tulajdonában és kezelésében maradjanak." Mint a kommunizmusban.
balbako_
2023. május 07. 15:39
Nem tartozik ide, DE A FERENCVÁROS IS BEKERÜLT A NŐI KÉZILABDA BL NÉGYESDÖNTŐJÉBE! KÉT MAGYAR CSAPAT IS BEKERÜLT A GYŐR ÉS A FRADI!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!